Niet meer gelukkig met wat je aan het doen bent? Hoe dat voor mij veranderde met een website.

Vertrouwen vinden

Ik had het nooit verwacht, dat het bouwen van een website me zoveel geluk zou brengen. Dat klinkt best raar, maar voor mij is het echt zo waar gebleken. Ik was echt niet meer gelukkig in de situatie waar ik inzat. Terwijl de drive om met mijn talent aan de slag te gaan er volop was.  Maar dan toch niet durven… Het bouwen van een website is technisch gezien echt niet zo’n ingewikkeld proces. Maar de drempel die ik zelf over diende te gaan voordat ik zover was dat ik de stap durfde te zetten was dat wel. Genoeg ja-maar-en om het maar zo lang mogelijk uit te stellen. Zolang ik mijn plannen niet concreet maakte waren ze nog lekker veilig in mijn hoofd.

Totdat de drive om gewoon aan de slag te gaan het won van mijn angst. En vanaf de dag dat die website de lucht in ging ben ik gelukkig. Omdat ik met het lanceren van die website het vertrouwen vond om mijn eigen pad te volgen en ik daarmee ook mijn eigen geluk creëerde. Geen verjaardagsfeestjes-geluk in de vorm van enorme pieken en verder niets, maar een constant geluk, als een bodem in mijzelf die er altijd is. Ook als mijn groeiproces niet gaat zoals ik het wil en ik daar enorm gefrustreerd over raak. Ook dan voel ik nog steeds dat ik daaronder een gelukkig mens ben.

Dat geluk wens ik jou ook zo toe, en dat is wat mij drijft jou te inspireren hetzelfde te doen. Om die blog te beginnen of je eigen website te bouwen. Van niet meer gelukkig naar dat dat constante gevoel van tevredenheid en geluk. Het gevoel van eigen baas zijn wil ik zo graag aan je overbrengen, om zelf de touwtjes in handen te hebben en je geluk niet meer af te laten hangen van wat je overkomt en in welke situatie je terecht komt.

Jij bent uniek!

Of je nou werkzoekende bent, net beginnend ondernemer of dat je nog in een situatie zit waarbij je tussen die twee nog moet kiezen of je dat beide bent. Ook jij hebt je eigen unieke talent,  je eigen drive en je eigen dingen die je wilt bereiken en die je wilt leren in dit leven. Door die als uitgangspunt te nemen, gaan mensen jou vinden om jouw unieke talenten. Laat de kans niet liggen om daarmee aan de slag te gaan als je daar de gelegenheid voor hebt.

Zonder werk of inkomen zitten is geen pretje, ik weet er alles van, maar het geeft je ook de gelegenheid om een andere koers te kiezen dan dat je tot nu toe deed. Neem de tijd die je nodig hebt om na te denken over wat je echt wilt bereiken in je leven. Als je diep in je hart kijkt is dat misschien toch niet hetzelfde als je tot nu toe hebt gedaan?

Geluk creëer je zelf!

Ga doen waar je echt goed in bent, waar je hart ligt en waar jij anderen op de beste manier mee kunt helpen! Ik wil niet zeggen dat het een makkelijk pad is om je eigen koers te gaan varen, het is voor mij echt nog een dagelijks gevecht met mijn eigen onzekerheid, maar ik beloof je wel dat er ongelofelijk gelukkig van wordt als je besluit die WordPress website of dat blog  echt te starten!

 

niet meer gelukkig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *