Mijn missie is om meer openheid te creëren tussen mensen waardoor we elkaars dromen en diepste verlangens leren kennen, we elkaar meer leren vertrouwen en we zo elkaar kunnen helpen vrijer en meer vanuit liefde te leven. Daarmee is Soldier of Love vooral een ‘afleerschool’ die mannen helpt om zichzelf te helen van een jeugd met onveilige hechting en vrouwen opleid die daar net als ik hun werk van willen maken.

Onze cultuur heeft ons prachtige dingen gebracht. Maar op het gebied van relaties, intimiteit en seksualiteit heeft onze cultuur ons veel aangeleerd wat ons gevangen houdt, wat niet past bij wie we echt zijn, bij ons talent en bij wat we te doen hebben. Ik spreek veel mensen waarbij er patronen in relaties zijn geslopen waardoor een relatie vooral veilig is en echt het gesprek aan willen gaan uit de relatie is verdwenen of er nooit is geweest. De communicatie kunnen aangaan vanuit de verbinding met jezelf is daarbij mijn constante doel, zowel voor de manier waarop ik werk als het gevoel waar ik met cliënten naar streef. Op die manier kunnen we ons weer verbinden met onze omgeving en kunnen we op een meer natuurlijke manier onze plek op onze aarde innemen.

Als Soldier of Love voel ik het als mijn taak om in ons collectieve relatietrauma iets te veranderen. Om mensen weer te leren dat we zo zelfverzekerd veel van onszelf mogen houden dat we ons lichaam gaan waarderen voor wat het doet: ons dingen laten voelen en ervaren die gaan over wat onze persoonlijke waarheid is, waar je blij van wordt, wat veilig voelt en wat niet. Om mensen weer de ervaring te geven dat je alleen maar meer van elkaar gaat houden naarmate je ook elkaars diepste geheimen kent. En dat mannen en vrouwen, door elkaar te steunen in het aangaan van hun eigen helingsprocessen, enorm veel van elkaar kunnen leren over wat een fantastisch gegeven liefde is.

 

petra feddema