Mijn missie is om meer openheid te creëren tussen mensen waardoor we elkaars dromen en diepste verlangens leren kennen, we elkaar meer leren vertrouwen en we zo elkaar kunnen helpen vrijer en meer vanuit liefde te leven. Daarmee is Soldier of Love vooral een ‘afleerschool’ die jou helpt om weer je natuurlijke plek op ons ruimteschip aarde in te nemen.

Onze cultuur heeft ons prachtige dingen gebracht. Maar op het gebied van relaties, intimiteit en seksualiteit heeft onze cultuur ons veel aangeleerd wat ons gevangen houdt, wat niet past bij wie we echt zijn, bij ons talent en bij wat we te doen hebben. Ik spreek veel mensen waarbij er patronen in relaties zijn geslopen waardoor een relatie vooral veilig is omdat je elkaar niet alles vertelt en waar het van elkaar leren en het gesprek aan willen gaan uit de relatie is verdwenen. Veel mensen hebben daardoor afgeleerd om van hun eigen lichaam en hun eigen seksualiteit te genieten en leven vooral vanuit controle en vanuit hun hoofd.

Als Soldier of Love voel ik het als mijn taak om in dat collectieve trauma iets te veranderen. Om mensen weer te leren dat we zo zelfverzekerd veel van onszelf mogen houden dat we ons lichaam gaan waarderen voor wat het doet: ons dingen laten voelen en ervaren die gaan over wat onze persoonlijke waarheid is, waar je blij van wordt, wat veilig voelt en wat niet. Om mensen weer het vertrouwen terug te geven in hun eigen vermogen om hun grenzen aan te geven. Om mensen weer de ervaring te geven dat je alleen maar meer van elkaar gaat houden naarmate je ook elkaars diepste geheimen kent. En dat mannen en vrouwen, door elkaar te steunen in het aangaan van dit helingsproces, zo enorm veel van elkaar kunnen leren zodat we opnieuw kunnen ervaren wat een fantastisch gegeven liefde is.

 

petra feddema