Mannen en vrouwen kunnen elkaar enorm veel leren over wat een fantastisch gegeven liefde is door elkaar te steunen in het aangaan van hun eigen helingsprocessen. Mijn missie is om meer openheid te creëren tussen mensen waardoor we onze dromen en verlangens leren delen en we zo elkaar helpen vrijer en meer vanuit liefde te leven. Daarmee is Soldier of Love vooral een ‘afleerschool’ die mensen helpt om angst los te laten, liefde toe te laten en daarmee zichzelf te helen.

Onze cultuur heeft ons prachtige dingen gebracht. Maar op het gebied van relaties, intimiteit en seksualiteit heeft onze cultuur ons ook veel gedrag aangeleerd wat ons nu gevangen houdt, wat niet meer past bij wie we echt zijn. Ik spreek veel mensen waarbij er patronen in relaties zijn geslopen waardoor relaties vooral gaan over hetzelfde zijn en elkaar veiligheid geven. Dat creeert een afhankelijkheid van elkaar waardoor de dynamiek uit de relatie is verdwenen en we niet meer van elkaar kunnen leren. Terwijl we onze verschillen juist nodig hebben om onze energie te laten stromen en ons talent optimaal te kunnen gebruiken: wat je zelf over hebt kun je geven en wat je zelf nodig hebt ontvang je van de ander.

Als Soldier of Love voel ik het als mijn taak om in ons collectieve relatietrauma iets te mogen veranderen. Om mensen weer te leren dat we op ons eigen lichaam mogen gaan vertrouwen. Omdat het ons zoveel verteld over wat onze persoonlijke waarheden zijn, waar we blij van worden, wat veilig voelt om te doen en wat juist niet. Zodat we zelf weer gaan voelen en kunnen bepalen wat goed is voor onze eigen fysieke en mentale gezondheid. En dat je eigen veiligheid zijn een prachtige stabiele basis is waardoor elke vorm van samen zijn volledig liefde is.

 

petra feddema