Wat is jouw speelruimte?

Heb jij weleens vraagtekens bij wat jouw talent is? Vind je het lastig om te zien wat jij te doen hebt op deze aarde? Ben je op zoek naar jouw authenticiteit in liefde, werk en relaties? En zou je het fijn vinden om op geregelde basis met iemand te sparren om te ontdekken hoe het anders kan? Dan ben ik graag jouw gids.

Wat ik graag met je doe is jouw actuele emotionele bagage aankijken en van de puinhoop die we daar aantreffen een cadeautje maken. Als je bereid bent om jouw persoonlijke verhaal met me te delen dan ben ik graag jouw sparringspartner in speelruimte maken van het ‘gedoe’ waar je nu inzit.

Ik interview je graag over jouw ervaringen in relaties. Over wat je daar allemaal in tegen bent gekomen en over waar je vandaag de dag aan werkt. Specifieke vragen mag je me altijd stellen en beantwoord ik graag.

 

Naast mijn werk als gids werk ik aan het realiseren van mijn andere grote dromen: Rivendell de school, Rivendell de bank, mijn boek MissBehave en andere Rivendell initiatieven.


2 thoughts on “

 1. Dag Petra

  Ter introductie een korte vraag.
  In hoeverre kun jij een fetisj/tantra en bdsm mijnerzijds lichamelijk begeleiden ? Dus een gesprek, maar vooral ook actief ten uitvoer brengen. Kort gezegd geef jij ook sessies ?

  Warme groet Jilles
  Man van 57

  1. Hallo Jilles,

   Dank voor je vraag! Als je een keer ergens hebt ervaren hoe het is om iemand volledig te kunnen vertrouwen dan kan het een lange weg zijn om die ervaring ook volledig in je eigen leven te integreren. Dat is het pad waar ik mensen op begeleid door een gesprekspartner te zijn en iemand waar je alles mee kunt delen wat je op die weg tegenkomt. Als je op zoek bent naar iemand om fysiek een keer volledig mee ‘los’ te gaan, dan moet ik je helaas teleurstellen. Ik geef geen sessies waarbij ik je fysiek leer hoe je bdsm en tantra ten uitvoer brengt. Ik heb geen enkele behoefte meer om in wat voor vorm dan ook nog seksueel/bdsm contact met anderen te hebben behalve dan degenen waar ik een liefdesrelatie mee heb. Als je een speelpartner zoekt dan raad ik je aan om eens te beginnen met een tantraworkshop of tantric dance en te kijken wie je daar tegenkomt. Leren spelen begint over het algemeen niet pas in de slaapkamer! Dat gaat om de klik. Die kan overal ontstaan waar je openminded mensen ontmoet. Fetlife.com biedt ook goeie mogelijkheden om in de bdsm richting mensen online te ontmoeten, alhoewel de openheid daar soms wel wat minder is dan waar ik blij van wordt. En als je daarin vastloopt, begeleid ik je daar graag in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *