De Rivendell bank

Voor duurzaamheid is veel geld beschikbaar. De miljoenen die er door de overheid in de industrie gepompt worden om onze economie duurzamer te maken staan in schril contrast met vele lichtwerkers die op een hele andere manier keihard aan duurzaamheid werken en die soms moeite hebben (gehad) om geld te genereren voor hun plannen.


Voor je hart volgen zijn helemaal geen financiële regelingen, terwijl onze economie schreeuwt om mensen die daar wel toe bereid zijn. Onze economie vraagt om oplossingen voor problemen die nergens beschreven staan en die onze intuïtie ons heeft in te geven. Iets waar we alleen bij kunnen als we onze trauma’s leren helen, als we de controle leren loslaten en we het dier in ons meer de ruimte geven.


De mensen waar ik mee werk zijn de changemanagers van morgen. Het zijn degenen die aan  de woorden veiligheid en vertrouwen een nieuwe betekenis geven. En die daarvoor hard aan zichzelf hebben gewerkt of nog werken en soms grote offers hebben gebracht om los te komen van hun beperkende overtuigingen. Voorwaarde die ik stel aan iemand (financieel) steunen is dat ik dat bij je zie. Dat ik zie dat je alle stappen zet die je kunt zetten om jezelf te helen en dat je jouw kennis en ervaring deelt om anderen op een leuke manier te helpen helen van hun traumastukken.


Grote voordeel van mijn bank: geen rente, geen afbetalingstermijn en geen verplichting om het bedrag dat je krijgt terug te betalen. Alleen een uitnodiging om dat te doen op het moment dat je het kunt. Een keuze die ik maak omdat traumaheling een enorme blue ocean biedt aan mogelijkheden en een gebied is waar enorm veel winst te behalen valt in beter voor onze aarde, voor onszelf en voor anderen zorgen. Ik ga graag in gesprek met mensen die geld nodig hebben voor hun plannen als ook met donateurs die het belang zien van zonder financiële zorgen volledig de weg van je hart kunnen volgen.