MissBehave in de voorverkoop!

MissBehave is een soort Lonely Planet voor de liefde. Het is geen boek dat je vertelt wat je moet doen om te zorgen voor meer liefde in je leven. Het is vooral een gids met mogelijkheden hoe het kan. Met verhalen en voorbeelden die laten zien hoe liefde altijd naar je toekomt, niet zoals je het met je hoofd bedenkt, maar zoals je het met je hart aantrekt.

Om MissBehave te kunnen schrijven heb ik financiƫle ruimte nodig. Daar staat tegenover dat jij iemand bent die mijn boek wel zou willen lezen als het uit is. Iets waar ik mogelijkheden in zie vanochtend. Door jou te vragen om met een tikkie van 10 euro een klein stukje boek te kopen.

Best een enge vraag om te stellen. Omdat ik je als garantie niet meer kan geven dan het enorme verlangen dat ik al zo lang heb om dat boek te willen schrijven en uit te geven. Maar ik doe het toch. Ik weet dat ik veel vraag als het gaat om vertrouwen. Maar ik weet ook dat ik er minstens net zoveel voor terug geef. Mocht je meer willen weten: 0650437841

https://tikkie.me/pay/t4dqb9su7b6emcqklg6i…

Dankjewel zeggen voelt als een veel te klein gebaar als antwoord op een voor mij hele grote vraag. Maar bij gebrek aan beter hou ik het daar voor nu nog even op.

Lieve grote groet,

Petra