Fetisjcoach

Heeft de titel je nieuwsgierig gemaakt? Dat herken ik. Ik vind dingen die anders zijn super interessant. En ik wordt er naartoe getrokken als een magneet. In de dierentuin vind ik de spinnen en slangen het leukste. En ik werk heel graag met mensen die iets hebben waardoor ze zich anders voelen dan anderen naar volledige acceptatie van wat je bent. Maar mijn nieuwsgierigheid naar wat anders is heeft ook een keerzijde gehad.

Ik heb me jarenlang een geheim gevoeld. Door de prachtige spirituele verbinding met twee partners die ik voel. Terwijl de erkenning van die relatievorm ontbreekt. Er nooit officiële woorden zijn gegeven aan wat er is. Een erkenning die ik van de ander nodig had, omdat ik zelf niet de vermogens had om de helende woorden naar mezelf uit te spreken waarmee ik gewoon kon te zijn met het gevoel van diep verbonden zijn en daar plezier en vertrouwen aan te ontlenen.

Iets waar ik dankbaar voor ben dat ik het heb kunnen helen en dat ik heb geleerd om woorden van heling te kunnen spreken. Ik heb van mijn pijn mijn talent gemaakt: ik weet heel goed hoe het is om een geheim te zijn. En met die ervaring kan ik voor jou de stem zijn van jouw geheim en van jouw verlangen. Ik de stem kan zijn die je kan vertellen hoe jouw geheim er wel kan zijn op een manier waarop je er volop van kunt genieten en welk pad je daarvoor te kiezen hebt.

Discrepantie ervaren tussen wat je voelt, waar je naar verlangd en wat je in de dagelijks leven ervaart en kunt creëren is een probleem waar heel veel mensen mee te maken hebben. Dat gevoel bestempel je misschien niet direct als een fetisj die er niet mag zijn. Maar het kan wel helpen om er zo naar te kijken. Ik geef je in een gesprek graag de ervaring dat alles wat je voelt er wel mag zijn, dat jij volledig een sensueel en seksueel wezen mag zijn en dat je volkomen normaal bent.