Website nodig?

Deze tijd vraagt om mensen die laten zien dat het anders kan. Dat we mogen spelen, leren en dat we fouten mogen maken. Online je plek innemen om je aanbod daarop te delen kan echter best een uitdaging zijn. Iets waarin je tegen een hoop vragen knoppenangst of andere drempels aanloopt. Ik geloof in eenvoud. Ook met websites. En met die instelling help ik je graag om jouw website de juiste vorm en inhoud te geven.


Mijn manier van werken is dat ik jou laat zien hoe je bepaalde dingen zelf kunt doen. Daarnaast stel ik je vragen zodat jij beslissingen kunt nemen over hoe je wil dat jouw website eruit ziet en wat je er wel en niet op zet. Door zelf aan de slag te gaan met jouw website leer je alle ins en outs van je website echt kennen en ben je goed in staat om daarna zelf het onderhoud te doen, de inhoud te wijzigen en aan te vullen.


Nieuwe website bouwen

Een nieuwe website bouwen gaat bij mij volgens een vast stappenplan. Als eerste krijg je drie huiswerkopdrachten van mij mee:

  • aanschaffen van een domeinnaam en hosting
  • bepalen van je pagina’s, schrijven van teksten en verzamelen van foto’s
  • bepalen welk wordpress thema je gaat gebruiken.

Als die termen allemaal nog allemaal abracadabra voor je zijn, geen probleem, dat leg ik je allemaal stap voor stap uit en ik help je erbij. Daarna gaan we in een eerste face to face afspraak de basis van je site bouwen. Daarna is vaak nog een tweede face to face afspraak nodig om nog wat aanpassingen te doen. In totaal zijn we gemiddeld genomen zo’n zes uur bezig met het samen bouwen van jouw site.


Een bestaande website verbeteren

Als je al een website hebt en je wil die graag eenvoudiger maken dan kan ik je ook helpen. Ik ga graag met je in gesprek over welke diensten voor jou echt belangrijk zijn. Waar ben je goed in, en durf je te stap te nemen om alleen die diensten aan te bieden waarin jij op je best bent? Durf je de rest weg te laten omdat mensen je toch wel bellen als wat iemand nodig heeft net even anders is dan wat jij aanbied? Uiteraard ga ik ook met een bestaande website graag naast je zitten om deze keuzes op je website door te voeren..


Gaan we aan de slag?

Ik werk met een (tijdelijk) tarief van 50 euro per uur. Omdat ik tijdelijk geen eigen huis heb kom ik graag jouw kant op. Wel vraag ik ook de gemaakte reiskosten daarvoor terug. Ik hoor graag van je wat jouw vragen of uitdagingen zijn met jouwe website en ga graag met je aan de slag om die op te lossen zodat werken aan je online verhaal weer leuk wordt!