Website nodig?

Ooit vertelden we elkaar verhalen bij het kampvuur. Een moment waarop de groep mensen waar je mee samenleefde ‘s avonds bij elkaar kwam om te delen wat je die dag had beleefd. Verhalen zijn de manier waarop we ooit van elkaar leerden en we kennis doorgaven.

Om aan die manier van van elkaar leren meer ruimte te geven hebben we verhalen nodig van mensen die laten zien dat het anders kan. Door jouw persoonlijke verhaal en je ambitie online te delen maak je het deelbaar en vindbaar voor anderen. Online je plek durven innemen kan echter best een uitdaging zijn. Eentje waar ik je graag doorheen help.


Stappenplan

Hoe ziet dat er concreet uit? Hierin geldt voor mij: eenvoud is key. Knoppenangst heb ik zelf ook gehad toen ik begon met schrijven. Ik help je er graag vanaf door samen jouw boodschap in een overzichtelijke en duidelijke vorm te gieten. We beginnen met de grote lijnen bepalen; welke pagina’s krijgt jouw website en welke foto’s wil je gebruiken. Daarmee gaan we eerst een de slag. En we werken daarmee stap voor stap toe naar het moment dat je vol vertrouwen jouw verhaal met de wereld kunt delen.


Praktisch

Je kunt me alle vragen stellen die je wil stellen over zowel de techniek als de inhoud. Ik kom naast je zitten en ik laat je zien hoe jij het zelf kunt doen. Zo leer je alle ins en outs kennen en ben je goed in staat om zelf het onderhoud te doen, de inhoud aan te passen en aan te vullen met meer content. Het tarief wat ik hiervoor vraag is 80 euro per uur (incl. BTW). Met de meeste mensen ben ik met het neerzetten van de basis en jou daarmee alle tools leren zodat je daarna verder volledig zelfstandig je website kunt onderhouden zo’n 5 tot 8 uur bezig. Uren die meestal verdeeld zijn over 2 of 3 afspraken.


Gaan we aan de slag?

Als je op de een of andere manier bezig bent met persoonlijke ontwikkeling en je hebt daarvoor een website nodig ga ik graag met je in gesprek. Onder contact kun je mijn contactgegevens vinden. Ik kijk ernaar uit om van jou te horen wat je plannen zijn en welke hulp je daarbij van mij kunt gebruiken.