Website nodig?

Ooit vertelden we elkaar verhalen bij het kampvuur. Een moment waarop de groep mensen waar je mee samenleefde ‘s avonds bij elkaar kwam om te delen wat je die dag had beleefd. Door die verhalen leerde we van elkaar en van elkaars fouten en gaven we kennis door. Veel daarvan zijn we in onze maatschappij kwijtgeraakt.


Deze tijd vraagt om mensen die met hun verhaal laten zien dat het anders kan. Dat we mogen leren en dat we fouten mogen maken. Je verhaal als ondernemer concreet maken en online je plek innemen is echter best een uitdaging. Iets waarin je tegen een hoop vragen, overtuigingen en drempels aanloopt. En waar ik je graag doorheen help. Eenvoud is key bij mij. Als het niet makkelijk kan dan is het niet de bedoeling.


Mijn manier van werken is dat ik jou aan het werk zet met je website en dat ik naast je kom zitten om je te laten zien hoe je bepaalde dingen kunt doen. En ik je daarnaast vragen stel zodat jij beslissingen kunt nemen over wat je anders wil. Zo leer je alle ins en outs van je website kennen en ben je goed in staat om daarna zelf het onderhoud te doen, het ontwerp aan te passen en de inhoud te wijzigen of aan te vullen.


Een bestaande website makkelijker maken

Als je al een website hebt en je wil die graag eenvoudiger dan ga ik graag met je in gesprek over welke diensten voor jou echt belangrijk zijn. Waar ben je goed in en durf je daarop te focussen? Durf je de rest weg te laten en erop te vertrouwen dat mensen jou toch wel bellen als wat ze nodig hebben net iets anders is dan wat jij aanbied? Daarna ga ik naast je zitten om deze stappen ook op je website door te voeren.


Nieuwe website bouwen

Een nieuwe website bouwen gaat bij mij volgens een vast stappenplan. Als eerste krijg je drie huiswerkopdrachten van mij mee:

  • aanschaffen van een domeinnaam en hosting
  • bepalen van je pagina’s, schrijven van teksten en verzamelen van foto’s
  • bepalen welk wordpress thema je gaat gebruiken.

Als die termen allemaal nog allemaal abracadabra voor je zijn, geen probleem, dat leg ik je allemaal stap voor stap uit en ik help je erbij. Daarna gaan we in een eerste face to face afspraak de basis van je site bouwen. Daarna is vaak nog een tweede face to face afspraak nodig om nog wat aanpassingen te doen. In totaal zijn we gemiddeld genomen zo’n zes uur bezig met het samen bouwen van jouw site.


Gaan we aan de slag?

Ik werk met een tarief van 60 euro per uur (incl. BTW). Omdat ik tijdelijk geen eigen huis heb kom ik graag jouw kant op. Wel vraag ik ook de gemaakte reiskosten daarvoor terug. Ik hoor graag van je wat je vragen of uitdagingen zijn met jouwe website en ga graag met je aan de slag om die op te lossen zodat werken aan je website weer leuk wordt!