MissBehave de school

Je hart volgen is iets waardoor mensen van de meest heftige trauma’s kunnen genezen. Iets waarvan ik vind dat we daar in onze maatschappij te weinig in gestimuleerd worden. En waar ik verandering in aanbreng met mijn eigen school.

Een school die bij de start ervan aan 40 mensen gelegenheid bied om er voor elkaar te zijn in leren je hart te volgen. Door elkaar te helpen en spiegels voor elkaar te zijn in afleren wat we teveel doen en te ontdekken welk uniek talent er onder jouw trauma verborgen ligt. Vakken waarin we elkaar les kunnen geven zijn:


Transfiguration.

Een praktische les in vertelkunst. In oefenen met een positief verhaal maken van een negatieve gebeurtenis in je leven waar je anderen mee inspireert en waar je jezelf het gevoel mee geeft dat je aan het spelen bent.

Astronomy

Human Design is een prachtige manier om op een praktische manier meer over jezelf, je trauma’s en je talenten te weten re komen. Tijdens de les leer je de methode kennen door er zelf mee te gaan werken.

Care of Dragons

De draken in je eigen hoofd zijn energieën die je niet dienen. Het zijn delen van jou die je weggestopt hebt en die je aan te kijken hebt om ze te kunnen omzetten in energetische bondgenoten voor het leven. Leren je draken aan te kijken en te zien welke kracht ze bezitten is de inhoud van deze lessen.

Care of Magical Creatures

Lessen in zelfliefde. In leren om je alleen maar te focussen op de vraag: wat heb ik nodig om deze dag of deze uitdaging te overleven en wat is er nu essentieel om te blijven doen of niet te doen. Lessen in goed voor jezelf zorgen en voor de magie die er in jou leeft.

Potions

Plantmedicijnen kunnen een prachtige steun zijn in groeiprocessen. Welke essentiële oliën bij jou aanslaan, wat DoTerra oliën voor je kunnen doen en hoe je ze het beste kunt gebruiken onderzoeken we in dit praktische vak.

Herbology

Moestuinkunde voor beginners. Je eigen voedsel kunnen verbouwen en weten hoe je voor kippen zorgt is essentieel voor de goed georganiseerde changemanager van vandaag. Een praktische les in je handen vies maken en je eigen voedsel verbouwen.

History of magic

Onze geschiedenis bepaald wie we zijn vandaag. Alles heeft altijd een reden. En daarom is dit een les waarin we het hebben over de geschiedenis van de liefde, zowel op individueel level als op maatschappelijk niveau.

Room of Requirement

Voor studiegroepen over onderwerpen buiten deze vakken om is de Room of Requirement altijd beschikbaar.


Hoe wordt je een leerling?

Kiezen voor de liefde vraagt om alles los te laten wat niet echt van jou is, in een tempo wat jouw proces bepaalt. Of dat ook een keuze is die jij kunt maken daarover ga ik graag met je in gesprek.

 

“Words are, in my not-so-humble opinion,
our most inexhaustible source of magic.
Capable of both inflicting injury, and remedying it.”
– Albus Dumbledore –