Het begint met verbinding

Afgelopen weekend kon ik tijdens de geluksroute in Naarden een aantal mensen in de ogen kijken op mijn eigen eye-gazing-kleedje. Wat een waardevolle momenten zijn dat! Dat iemand de uitnodiging tot kwetsbaarheid accepteert. Dat je even bij elkaar kunt zijn echt vanuit wie je in je kern bent. Zonder verwachtingen of oordelen. Dat er dan ook iemand tussen zit die het eigenlijk heel erg eng vind en die dan toch de stap waagt. Om in al haar onzekerheid toch die openheid op te zoeken; wonderbaarlijk is zijn eenvoud vind ik het. Dat de aansluitende gesprekken dan ook al heel snel gaan over ‘waar wordt je nou echt gelukkig van?” Is een prachtige afsluiting van elke ontmoeting.

In de kern van wie je bent elkaar ontmoeten is ook waarom De Verbindingsfabriek zijn naam heeft gekregen. Omdat mijn groei als mens voortkomt uit verbinding leggen met wie ik zelf in mijn diepste kern ben. Uit mijn hoofd en in mijn hart en in mijn lijf. Om steeds meer te leren dat ik alle antwoorden al bij me draag. En dat ik ze zal vinden als ik maar terugkeer naar mezelf, naar mijn eigen kern. Dat het al voor het oprapen ligt wat ik met mijn talent dien te doen en op welke manier. Daar vind ik elke keer het vertrouwen terug om verder te groeien. In stilstaan bij mezelf.

Mijn tantra ervaringen van de afgelopen jaren hebben me daar enorm bij geholpen. En ik ben zo dankbaar dat ik een antwoord heb, dat ik een duidelijk doel heb gekregen waar ik alles wat ik doe aan kan spiegelen. Draagt het bij aan mijn Afrikaanse missie, of kan ik een manier vinden om het daaraan bij te laten dragen; dan doe ik het. Anders niet. Dat is geen rationele beslissing, maar zo voelt het.

En ondertussen ga ik in Nederland verder met mijn missie: jou in jouw volle zijn ontmoeten; om je vanuit daar te helpen ontdekken waar jouw kracht ligt. Waar je drive ligt, Om je je eigen autonomie te helpen herontdekken; jouw centrum van creatie. Jij bent op je best als je datgene doet waar je het allerbeste in bent. Ook jij hebt iets waar je in uitblinkt!! Ik help je om dat stukje van jezelf te vinden.

Wat is jou gegeven en op welke manier kun je daar invulling aan geven op een manier waarop je ervan kunt leven. Waarom vind je leuk wat je leuk vind en wat zit daarachter? Mensen verdienen geld met de meest bijzondere dingen, van moestuincoach tot multimilionair. Het begint allemaal met je eigen talent. Daarmee een concept creƫren en dat de wereld in sturen. Volhouden, erin geloven en doorzetten. Als je het kunt plannen kun je het doen!

Misschien is dat voor jou een compleet andere baan, misschien wel dezelfde baan die je nu doet, maar kun je er op een veel bewustere manier mee omgaan. Of ga je met jouw talent toch je eigen bedrijf starten? Als jij gevonden hebt waar echt je hart ligt, waar je drive ligt en waar je gelukkig van wordt is de vorm totaal niet belangrijk. Dan wil je dat gewoon doen!

Vraagtekens zijn er meer dan voldoende, ook bij mij. Maar mijn doel is zo helder als glas, en het pad ernaartoe is er. Dat weet ik zeker. Aan mij de taak om dat pad te vinden en te volgen. Ik hoef niet alle stappen te overzien, de volgende is ver genoeg. Soms gaat het tergend langzaam en kom ik mezelf keihard tegen, maar ik ben ervan overtuigd dat ik alles aankan wat ik op mijn weg tegenkom; anders was dit mijn weg niet. Dat geeft vertrouwen en enorm veel rust.

Of het daarmee een piece of cake is? Zeker niet. Er zijn zoveel dingen die ik los moet laten om verder te kunnen groeien, maar het mag op mijn tijd. En het komt ook wanneer het komen moet. Wanneer je het het hardste nodig hebt. In januari komt er opeens een baan voorbij als ik op mijn dieptepunt zit die me uit de financiƫle zorgen haalt. En die baan houdt ook weer op, precies op het moment dat ik het vertrouwen krijg om vol op mijn eigen bedrijf in te zetten. Zo bijzonder om dat elke keer te mogen ervaren.

Als ik je ergens heb mogen inspireren met mijn blog, wil je me dat dan laten weten? Misschien heb ik daarmee jou weer een stapje dichter bij jouw eigen doel gebracht. Natuurlijk help ik je graag als je meer wilt weten over hoe ik jou kan helpen om jouw talent en je drive te ontdekken.

 

When I look into your eyes,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *