Heb je enig idee hoe groot je bent?

Soms komen er dingen of mensen op je pad die je (weer) in contact brengen met je eigen grootsheid. Die je opnieuw herinneren aan wat je te doen hebt en aan jouw goddelijke missie en je helpen om je vertrouwen daarin verder op te bouwen en erin te geloven.

Gisteren had ik tijdens Ecstatic Live in Utrecht zo’n moment. Na een hele heftige week, waarin ik weer een stuk angst heb kunnen loslaten (door een auto te kopen en geld te durven uitgeven!), een magische plek om alle opgeslagen spanning uit mijn lijf te dansen. Wat een enorme energie was er gisteren voelbaar in de zaal, bij alle andere prachtige dansers en bij mezelf. Het effect van een live band die inspeelt op wat er in de zaal gebeurd is echt elke keer weer ecstatisch om mee te maken.

Tijdens de opening kwam er een heel krachtig nummer voorbij wat me diep raakte. En waardoor ik extra kon voelen wat er kracht er in me huist. Hoeveel liefde en overvloed er is. Hoe gelukkig ik in wezen ben. Dat al mijn angsten, onzekerheden en blokkades niet zijn wat ik echt ben, maar aangeleerde patronen. Die hebben me beschermt, gevoed en gebracht tot waar ik nu ben. Maar ik heb ze niet meer nodig.

Na wat navraag bij de organisatie de titel van het nummer gevonden en opgezocht.  Het nummer is van Astarius, iemand de heel veel doet met het creëren van overvloed. Niet verwonderlijk dus, dat het mij zo aanspreekt.

Alles wat je verlangt kun je manifesteren, als je er genoeg in geloofd. Iets waar ikzelf ook nog steeds middenin zit. Omdat ik het nog niet volledig durf te geloven en de angst vaak makkelijker is om aan vast te houden. Ik wil graag een testje met je doen en je uitnodigen om jezelf de tijd te geven om bewust naar dit nummer te luisteren. Het is maar 5 minuten. Zet ‘m aan, ga zitten en doe je ogen dicht. Dat is het enige wat je hoeft te doen.

Voel hoe groot je bent en stel je open voor de dingen en mensen die kunnen helpen om dat gevoel te vergroten, te voeden en er meer in te geloven. Je zielsmissie verzin je niet, die is je goddelijk gegeven en om ‘m volledig te ontvangen hoef je je alleen maar voor te openen.  Dat zeg ik ook vandaag weer tegen mezelf en ook tegen jou.

Namasté,

Petra

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *