Waar vind je zo iemand?

Waar kom ik dan iemand tegen als ik een start wil maken met tantra dating? Iemand waarbij ik echt open en eerlijk kan zijn over wat ik voel en over wat ik nodig heb, zonder veroordeling.

Dat is de vraag die me gisteren gesteld werd door een mannelijke cliënt aan wie ik gisteren een tantra massage heb gegeven. Iemand die met iets zit waar veel meer mensen mee zitten die bij mij komen. Een kwetsbaar onderwerp. Een onderwerp waarover je niet zo snel praat uit angst dat mensen je een negatief stempel geven, ook al heb je vanuit het thuisfront alle ruimte gekregen om ergens anders te vinden wat je thuis niet vindt. We kwamen samen tot dit idee. De tekst van hem en het kanaal via mij. Ik vind het moedig dat hij het aandurft om zich kwetsbaar op te stellen en er iets over te delen. Hij doet dat wel anoniem, wat ik me in zijn situatie heel goed kan voorstellen. Dat je partner precies weet hoe het zit is voor mij genoeg om hier graag aan mee te werken.

“Ligt het aan mij, ben je er alleen in en zal t ooit nog veranderen?

Zo lijkt t leven je toe te lachen en ben je in een fijne relatie, respect naar elkaar en voldoende liefde. Dan komt er iets uit het verleden ons leventje binnengedrongen en lijkt ineens alles anders. Je hebt het fijn op vele vlakken, maar intimiteit en genegenheid lijkt een eeuwigheid geleden.

Hoe kan dat toch zo ineens, hoe kan een vervelend iets van jaren geleden zo ineens inbreken en onzekerheid creëren? Ligt het aan mij, nee, de intimiteit tussen ons was altijd goed, naar beider tevredenheid. Komt het nog goed? De tijd zal ‘t leren is meteen t eerste antwoord als je er met iemand over praat! Zo ineens heeft je partner de behoefte niet meer en vind het zo samen prima, terwijl ik het elke dag als een gemis ervaar.

Zijn er meerdere mensen die hier mee stoeien? Zelf zou ik graag iemand tegen het lijf lopen die dit ook mist en zo elkaar helpen. Of is dat onredelijk? Mensen vinden je meteen een foute man, maar is dat wel zo? Ik worstel met dit gemis”.

Als je persoonlijk naar hem wil reageren, stuur dan een mailtje naar mij (petra@deverbindingsfabriek), dan zorg ik dat die reactie bij hem terecht komt. Deze veertiger valt op vrouwen, maar ik weet zeker dat hij ook heel blij is met reacties van broeders zie in dezelfde situatie zitten en misschien iets willen delen over hoe zij er mee omgaan of mee om zijn gegaan om het op te lossen. Voor zijn integriteit, zijn openheid en oprechtheid sta ik voor de volle 100% in! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *