Reis van de held

Voel jij ‘m? De roep om te gaan onderzoeken wie je echt bent, wat je talent is en wat jij te doen hebt op onze planeet? Veel van onze talenten hebben we weg gedrukt. Omdat ze er ooit niet mochten zijn. Omdat het ooit veiliger voor je was om jezelf aan te passen. En je aanpassen je manier van leven is geworden. Een manier van leven die je nu niet meer dient.

Veel van die weg gedrukte talenten hebben met liefde, relaties en seksualiteit te maken. Jezelf echt leren kennen en dat wat nog onderbewust is bewust maken kan veel vraagtekens opleveren. En dan kan het fijn zijn om iemand te hebben die een gids voor je is en je helpt om de antwoorden op je vragen te vinden.

Om met je te werken bied ik je twee verschillende vormen:

  • Coaching op afstand. Voor een vast bedrag per maand (80 euro) geef ik je de ruimte om schrijvend te delen wat er bij je leeft en waar je tegenaan loopt en krijg je daar mijn inzichten en/of adviezen voor terug.
  • Face to face ontmoeting om met een blinddoekwandeling te werken aan een voor jou actief thema in liefde, relaties en leiderschap.

Voorwaarden van mijn kant om met jou te werken zijn:

Je heb een verhaal

Het leven heeft je een uitdaging gegeven. Iets dat jouw leven momenteel niet makkelijk maakt. Iets waarvan je wilt ontdekken hoe het anders kan.

Volledige openheid

Je bent bereid om te leren om zo open mogelijk te zijn. Daarbij mag je altijd aangeven dat je dat enorm spannend en/of heel moeilijk vind.

Duidelijke communicatie

Ik help je graag aan de inzichten die je nodig hebt. Maar dat kan ik alleen doen als je duidelijk durft te zijn in je communicatie. Als je durft te delen wat er in je leeft.


Zie je nog beren op de weg? Laat het me weten. Ik help je graag om je belemmeringen weg te nemen zodat jij ja kunt zeggen tegen starten met jezelf helen.