Coaching op afstand

Soms is iemand face to face ontmoeten een te grote stap. Als je iets hebt ervaren waardoor je vertrouwen in mensen behoorlijk is beschadigd dan kan het al een hele stap zijn om schrijvend een begin te maken met je ervaringen te delen en jezelf toe te staan om iemand te vertrouwen.


Daarvoor bied ik de mogelijkheid van coaching op afstand. Ik geef je de ruimte om vanuit huis, of vanaf elke plek waar je bent met me te delen wat er bij je speelt of hoe je je voelt. Of je daar messenger, whattsapp, mail of en telefoongesprek voor kunt gebruiken is aan jou. Doe vooral waar jij je goed bij voelt. Des te beter kan ik je helpen.


Ik lees jouw woorden of je vraag. En ik reageer daarop. Met een idee of een conclusie. Ik deel met je wat ik intuïtief uit je woorden lees. En ik geef je suggesties over wat een volgende stap is die je zou kunnen zetten om jezelf verder te helen als je daarom vraagt.


Kosten voor deze vorm van coaching zijn 80 euro per maand. Met dat bedrag reserveer je ruimte in mijn agenda. Jij bent daarmee verzekerd van de mogelijkheid om ten allen tijden je woorden met mij te delen en er mijn inzichten voor terug te krijgen. En ik kan er voor je zijn zonder fysiek bij je in de buurt te hoeven zijn.