Skireis

 

Ga jij mee skiën? Ga jij mee naar hopelijk heel veel winterzon? Ga je mee genieten van de uitzichten? Van lekker eten met z’n allen, van de hele dag buiten zijn en van het feestje bij de àpres ski bar?

Misschien heb je net als ik iets op te lossen met kou. Misschien kun je helemaal niet skiën en vind je het een behoorlijke uitdaging om te kijken of je dat nog kunt leren. Misschien vind je lang samenzijn met een groep best wel spannend. Misschien wil jij eigenlijk ook wel een keer heel graag boven op de bar dansen, maar durf je dat niet.

Vooral omdat wintersport voor mij echt een ding is om met een groep te doen en ik daar altijd zoveel warmte van heb ontvangen helpt skiën mij om van mijn issues met kou af te komen. En ik vind het een superleuke uitdaging om te kijken of ik een wintersportreis kan realiseren voor mensen voor wie meegaan met zo’n reis best een uitdaging is.


Waarheen: Oostenrijk

Wanneer: Maart 2023

Voor wie: 10 aardebewoners met een open mind.

Wat heb je ervoor nodig: een eigen uitdaging en de bereidheid om er voor elkaar te zijn.


Als ik meer concrete informatie heb over prijzen, de specifieke locatie en data van deze reis dan vind je die info hier. Bel me als je vragen hebt, daar help je mij ook weer mee om de reis concreet te kunnen maken.