Reisgids voor de liefde

MissBehave is een soort Lonely Planet voor de liefde. Ieder mens is uniek. Jij bent uniek. En ook jouw reis is uniek. Niemand kan je vertellen hoe jouw reis zal verlopen. Jouw pad is jouw eigen persoonlijke ontdekkingstocht. En alleen jij kunt ontdekken waar dat pad heen leid. Maar je kunt wel iets of iemand nodig hebben die je de moed geeft om voor dat pad te kiezen.

MissBehave is daarom vooral een reisgids die je daartoe uitnodigt. Een gids met mogelijkheden en met bewijzen dat het kan en dat het de moeite waard is om voor die weg te kiezen. En een gids die gaat over vertrouwen hebben en hoeveel vormen die vraag kan hebben. Met verhalen en voorbeelden die laten zien hoe liefde steeds weer naar je toekomt. Niet zoals we met ons ego bedenken dat het zou moeten zijn, maar zoals je het steeds weer en doorlopend met je hart aantrekt.

Om MissBehave te kunnen schrijven heb ik financiƫle rust nodig. Daar staat tegenover dat jij iemand bent die best wat vragen heeft over liefde en je mijn boek wel zou willen lezen als het uit is. Iets waar ik mogelijkheden in zie. Door jou te vragen om alvast een aanbetaling te doen. Door met een tikkie van 10 euro alvast een klein stukje boek te kopen. Als genoeg mensen aangeven mijn boek te willen hebben kan ik beginnen met schrijven!

Mocht je meer willen weten, of wil je me op een andere manier steunen: bel of app me. Ik beantwoord graag je vragen. 0650437841

Dankjewel zeggen voelt als klein gebaar als antwoord op een grote vraag. De vraag om vertrouwen. En ik ben blij dat ik ‘m kan en mag stellen.

Lieve grote groet,
Petra