Reisgids voor de liefde

MissBehave is een soort Lonely Planet voor de liefde. Ieder mens is uniek. Jij bent uniek. En ook jouw reis om te ontdekken wat liefde voor jou is is uniek. Niemand kan je vertellen hoe jouw reis zal verlopen. Het is jouw eigen ontdekkingstocht en alleen jij kunt ontdekken waar dat pad heen leid. Maar je kunt wel iets of iemand nodig hebben die tijdens die reis met je meeloopt. .

Precies om die reden ben ik MissBehave aan het schrijven. Als een verhaal dat met je meereist en waar je herkenningspunten in kunt vinden. Een gids waarin je antwoorden kunt vinden die je het vertrouwen geven om voor de soms lange weg van heling te blijven kiezen. Een gids met verhalen en voorbeelden die laten zien hoe liefde steeds weer naar je toekomt als je bereid bent om de controle los te laten en geduld te hebben.

Om MissBehave te kunnen schrijven heb ik financiƫle ruimte nodig. Daar staat tegenover dat jij iemand bent die genoeg vragen heeft over liefde en relaties en je mijn boek graag zou willen lezen als het uit komt. Iets waar ik mogelijkheden in zie. Als jij met tien euro en stukje boek koopt dan help je mij om het te schrijven.

Stuur me even een (whattsapp) berichtje als je mijn boek graag in de voorverkoop wil bestellen, dan stuur ik je een tikkie!

Grote groet,
Petra