1 op 1

Wil jij een keer je verhaal kwijt?

Iets willen maar het niet kunnen levert frustratie op. Iets dat te maken kan hebben met de manier waarop jij omgaat met anderen en patronen die je jezelf hebt aangeleerd om jezelf te beschermen. Jouw hoe dan vraag kan gaan over iets in je relatie waar je tegenaan loopt, iets met intimiteit, maar het kan ook alles te maken hebben met een bepaald doel willen bereiken in je werk en daar elke keer in vastlopen.


Delen

Als je zelf de oplossing niet ziet dan kan het om te beginnen fijn zijn om jouw ervaringen en verlangens eens met een buitenstaander te delen en zo een begin te maken met de ontspanning toelaten in hoe het nu is. Kunnen zijn met wat er is en ervaren dat je niets hoeft is een belangrijke eerste stap in jezelf de ruimte geven om ontdekken hoe het anders kan.


Doen!

Iets samen doen om je te ervaren dat het anders kan werkt. Ik beschik over een enorm creatief brein en een groot arsenaal aan oefeningen waarmee ik graag samen met jou kijk naar een manier waarmee jij het gevoel krijgt dat je weer de regie terug hebt over jouw speelruimte. Seksuele of erotische oefeningen zijn hier nooit een onderdeel van. Wat wel kan gebeuren is dat aan de slag gaan met deze oefeningen seksuele of sensuele energie bij je losmaakt waarvan ik je vraag om ermee te zijn zonder er iets mee te doen.


Praktisch

We kunnen binnen aan de slag gaan als je vooral behoefte hebt aan veiligheid en bescherming. En we kunnen ook naar buiten als je juist behoefte hebt aan ruimte en aan nieuwe dingen ontdekken. Wat ik van jou vraag is de bereidheid om je nieuwsgierig groter te laten zijn dan je angst. Ik vraag voor een 1 op 1 workshop 150 euro per uur. Een telefonische kennismaking van maximaal 30 minuten is altijd volledig vrijblijvend en kosteloos.