Voetliefhebber?


Ben je dol op mooie voeten en hoge hakken? Wordt jij enorm blij van vrouwen die hun voeten de aandacht geven en die aandacht durven trekken met hun voeten? Zo blij dat je jouw unieke manier van ergens van houden een fetisj noemt? Maar heb je van die fetisj ook geregeld last?

Omdat het je aandacht trekt op momenten dat je het helemaal niet kunt gebruiken. Omdat het je onzeker maakt om iets te hebben waar maar weinig over gesproken wordt. En als er wel over gesproken wordt dat vaak online gebeurt in groepen waar je elkaars echte naam niet kent. Ik geef je graag de ervaring dat het ook anders kan.

Voeten zijn in onze maatschappij zo vaak ondergewaardeerde lichaamsdelen waar we vaak te weinig aandacht aan geven. Iets waar jij iets in kunt veranderen als je dat zou willen. Ik weet hoe waardevol het kan zijn om te horen dat iemand anders jouw voeten helemaal geweldig vind; ik ging daardoor ook weer anders naar mijn eigen voeten kijken.

Ik help jou graag ontdekken hoe jij op een voor jou gewone manier met jouw liefde voor voeten om kunt gaan. Heb je een andere fetisj? Ook dan ben je welkom. Ik geef je de ruimte om je verhaal te delen en ik nodig je graag uit om zelf te kijken wat je anders kunt doen. Waar jij van houdt mag voor jou volledig normaal gaan voelen. En je mag daarvoor alles uitspreken of aan me vragen wat je daarbij kan helpen. Tarief voor een face to facegesprek is 125 euro per uur. Als ik voor dat gesprek jouw kant op kom, wat ik graag doe, dan komen daar nog reiskosten bij.