Heb jij een verhaal over intimiteit? En wil je jezelf daarvan bevrijden? Is er iets dat je heel graag een keer met iemand zou willen delen, maar vind je het enorm spannend om daarover te praten?

Mijn taak in een ontmoeting met jou is om te zorgen dat jij je kunt blijven ontspannen, zodat jij je verhaal kunt vertellen. Je mag het eng vinden, je mag erbij huilen, stilvallen of boos worden. Het mag er echt allemaal zijn. 

Geef jezelf de vrijheid

Veel van onze geheimen en onze frustraties gaan over dingen die met intimiteit en contact maken met de ander te maken hebben. Je opvoeding, de mensen waar je mee bent opgegroeid en de patronen je daarmee hebt aangeleerd hebben je gevormd. En hebben je een manier aangeleerd van contact maken met anderen die nu niet meer bij je past en waar je iets in wil veranderen.

Vertel je verhaal

Elke vorm van heling begint bij je verhaal durven delen met iemand anders en je schaamte onder ogen te komen. De verantwoordelijkheid nemen voor wat jou is overkomen en te besluiten dat je dat trauma gaat helen bij jezelf is essentieel om iets te kunnen veranderen. Ik luister graag naar jouw boeiende verhaal over wat jij hebt meegemaakt in jouw leven. Elk mens is bijzonder, ook jij. Ik vind niks raar of vreemd. Met het delen van jouw verhaal geef ik je de ervaring dat jouw verhaal belangrijk is, dat je er andere mensen mee kunt raken en dat anderen zich verbonden met je voelen omdat zij hetzelfde gemis aan intimiteit hebben ervaren.

Praktisch

Elke afspraak met mij is face to face. Ik vraag voor een gesprek 125 euro per uur (incl btw) met een maximale duur van 2 1/2 uur. Als je meer wilt weten mag je altijd contact met me opnemen, een telefonische kennismaking is altijd volledig vrijblijvend en kosteloos.