Heb jij een verhaal over intimiteit? En wil je jezelf daarvan bevrijden? Is er iets dat je heel graag een keer met iemand zou willen delen, maar vind je het enorm spannend om daarover te praten?

Mijn taak in een ontmoeting met jou is om te zorgen dat jij je kunt blijven ontspannen, zodat jij je verhaal kunt vertellen. Je mag het eng vinden, je mag erbij huilen, stilvallen of boos worden. Het mag er echt allemaal zijn. 

Geef jezelf de vrijheid

Veel van onze geheimen en onze frustraties gaan over ervaringen die met intimiteit en contact maken met de ander te maken hebben. Je opvoeding, de mensen waar je mee bent opgegroeid en de patronen die je daarmee hebt aangeleerd hebben je gevormd. En hebben je een manier aangeleerd van contact maken met anderen die nu niet meer bij je past en waar je iets in wil veranderen. Wat jij zo graag wil, maar wat je tegelijkertijd zo eng vind, dat is de drempel waar ik je overheen help in een tempo dat jij volledig zelf bepaald.

Vertel je verhaal

Elke vorm van heling begint bij je verhaal durven delen met iemand anders en je schaamte onder ogen te komen. De verantwoordelijkheid nemen voor wat jou is overkomen en te besluiten dat je dat trauma gaat helen bij jezelf is essentieel om iets te kunnen veranderen. Ik luister onbevooroordeeld naar jouw verhaal over wat jij hebt meegemaakt in jouw leven en naar wat je zo graag anders zou willen. Elk mens is bijzonder, ook jij. Ik vind niks raar of vreemd. Met het delen van jouw verhaal geef ik je de ervaring dat je iemand anders weer kunt vertrouwen als het gaat over intimiteit en dat je je weer verbonden kunt voelen met een ander omdat zij hetzelfde gemis aan intimiteit hebben ervaren.

Praktisch

Elke afspraak met mij is face to face. Een gesprek met mij heeft een maximale duur van 2 1/2 uur. De kosten van een gesprek zijn op basis van ‘pay as you feel’. Als je meer wilt weten mag je altijd contact met me opnemen, een telefonische kennismaking van maximaal 30 minuten is volledig vrijblijvend en kosteloos.