Stel je eens voor: een plek hebben waar je al je ideeën en plannen kwijt kunt. Een plek waar jij de ‘baas’ bent! Een plek waar je je frustratie om kunt zetten in actie! Een plek waar je je schaamte mag loslaten. En een plek om mensen te inspireren die dezelfde missie hebben als jij: iets willen veranderen in de manier waarop mensen met elkaar omgaan.

Mijn website is mijn coach; ze luistert altijd naar wat ik te zeggen heb en ze is altijd beschikbaar. Schrijven helpt me om dingen te transformeren. Om van mijn frustratie iets concreets te maken. Iets wat ik anderen ook enorm gun. Misschien voel je een enorme weerstand bij het woord woord ‘website’ en denk je dan meteen aan iets heel technisch: volledig herkenbaar! Ik heb er lang tegenaan gehangen om mezelf online de ruimte te geven. En het voelde voor mij enorm bevrijdend toen ik eenmaal besefte: mijn verhaal mag er volledig zijn. Ik mag mezelf en mijn kennis en ervaring nu echt serieus gaan nemen. Ik mag tegen mezelf te zeggen: ‘nou ga ik het eens op mijn manier doen en ik ga vertellen hoe ik het wil en zie!”.  Ruimte innemen met een website is een prachtige manier om “ja” te zeggen tegen wat jij te doen heb en wat jij wil veranderen.

Eenvoud

Eenvoud is key bij mij. Dus ik ga je niet meenemen in alle technische mogelijkheden van wordpress. Mijn missie is vooral om te zorgen dat jij genoeg vertrouwen gaat voelen in je eigen woorden en dat je je eigen talent serieus durft te nemen. Je mag met al je vragen bij me terecht. Jouw openheid is een dankbaar geschenk om te mogen ontvangen. Ik weet hoe eng de stap is die je nu gaat zetten; je woorden op het internet delen, op een plek waar iedereen kan gaan lezen zonder dat je daar de controle over hebt.  Je bent welkom met alles wat je daar eng aan vind, om dat volledig te voelen en te erkennen en het dan toch te doen.

Praktisch

Hoe ziet jouw verhaal openbaar maken er er concreet uit? In twee of drie afspraken help ik jou om jouw woorden en jouw drive in een overzichtelijke en eenvoudige wordpress website vorm te geven. Dat betekent dat ik je help met de vormgeving, met je teksten en met de opbouw en indeling van je website. Wat je voor elke afspraak moet voorbereiden leg ik je ruim van tevoren uit. Tussendoor en achteraf ben ik altijd bereid om je vragen te beantwoorden. Het aantal uur dat we nodig hebben om jouw verhaal en jouw missie vorm te geven kan uiteraard variëren. Daarover geef ik je, voordat we aan de slag gaan, een duidelijke indicatie.

Kosten:

Voor een traject van zes uur vraag ik 400 euro, (incl. btw). Bij minder uren is het bedrag uiteraard lager. Daarvoor krijg je volledige persoonlijke één op één begeleiding in het bouwen van jouw eigen website. Ik bouw de site niet voor je, maar ik ga naast je zitten en laat je zien hoe je het zelf kunt doen. Zo leer je gelijk alle ins en outs van jouw website en ben je goed in staat om na het traject met mij je website zelf te onderhouden, aan te passen en aan te vullen met meer content.

Andere sites:

Ik heb al vele mensen met een missie geholpen om hun eigen site te bouwen. Allemaal mensen die hun dromen hebben gevolgd en prachtige dingen doen om mensen te inspireren om het anders te gaan doen en bewuster te leven. Ter referentie noem ik er hier een aantal van:

www.onherway.nl

www.mesologiebergen.nl

www.ruimtevoorrituelen.nl

www.centrumvoorvrouwen.nl