Spaceholder

Volg jij je hart? Ben jij (startend) ondernemer in het veld van persoonlijke ontwikkeling of ben je op een andere manier bezig om je eigen missie vorm te geven? En is je eigen helings en groeiproces daarbij jouw grootste uitdaging? Raak jij geregeld het overzicht kwijt en heb je behoefte aan mijn bird eye view?

Als jij iemand bent die goed in staat is om zelf aan te geven wat je nodig hebt en/of je het leuk vind om steeds samen te onderzoeken wat dat nu is? Dan ben ik graag jouw spaceholder. Iemand die naast je staat in jouw helingsproces. Op de manier die op dat moment het beste bij jou past.

Ja zeggen tegen een samenwerking betekent dat ik spaceholder voor jou ben tot het moment dat je mij niet meer nodig hebt.  Dat betekent dat we een langdurige verbinding starten waarin ik steeds weer om je vertrouwen vraag. Alleen als je volledig open bent naar mij kan ik er volledig voor je zijn.

Een aantal tools die ik meeneem als jouw spaceholder zijn:

– mijn eigen afgelegde reis van de held

– intuïtief kunnen luisteren naar wat ik echt hoor

– leiderschapswandeling in leiden en volgen vanuit je lijf

– contact met overledenen

– opruimcoach

– websitevraagbaak voor zowel inhoud als vorm

– met DoTerra olien kan ik je helpen om deurtjes in jezelf te openen

– zelf leren pendelen en vragen aan jezelf leren stellen.

Als spaceholder reserveer ik tijd voor jou in mijn agenda. Tijd die ik voor je vrijhoud, ook als je er geen gebruik van maakt. Maar die er wel altijd voor je is. Ik werk voor dit concept dan ook met een abonnementsvorm. Je betaalt mij per maand 250 euro. Dat bedrag dekt alle contactmomenten die er gedurende de maand zullen plaatsvinden. Dat doe ik voor een beperkt aantal mensen zodat ik altijd op korte termijn ruimte heb om met je te werken of het ergens over te hebben.