Als Soldier of Love maak je de afspraak met jezelf om je volledig te laten leiden door liefde. Je bent al een heel eind in het proces om je eigen pijn te helen en je hebt al veel gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Maar je mist begeleiding bij dat laatste stuk zodat je van jou pijn ook echt jouw wijsheid kunt maken en je met jouw ervaring anderen kunt gaan helpen.

Geld en liefde heb je beide nodig om vanuit overvloed jouw talent te delen met anderen. Het gevoel van overvloed, van flow, van het natuurlijk doen zijn we door onze opvoeding en onze cultuur kwijtgeraakt. Zowel geld als liefde kan pas in volledige vrijheid naar je toestromen als jij jouw relatie met geld en liefde weer volledig hebt geheeld. Ik help je ontdekken wat jij los te laten hebt om jouw flow weer volledig de ruimte te geven. Zodat je vanuit je intuïtie elke dag opnieuw kunt doen wat je te doen hebt.

Praktisch

Ik ben voor jou vooral een sparringpartner waarmee je kunt delen waar je tegenaan loopt. Het kan zijn dat we met geplande afspraken werken, maar het kan ook heel goed zijn dat het voor jou beter werkt om ‘in het moment’ af te spreken. Vorm en inhoud ontdekken we  samen: ik ben daarin volledig dienstbaar aan jouw proces. Daarmee is ook de duur van jouw traject van tevoren niet in te schatten. Iedereen is anders, iedereen heeft zijn eigen verhaal en ieder heeft zijn eigen pad te lopen. Mijn begeleiding richting jou is daarmee ook volledig individueel.

Geld

Ik heb genoeg vertrouwen in de kracht van liefde om jou die begeleiding gratis te kunnen geven. Ik vraag er van jou als kandidaat geen geld voor. Wel vraag ik er een aantal andere dingen voor terug. En de eerste is dat je voor Soldier of Love gaat schrijven over jouw helingsproces, als inspiratie voor anderen. Op die manier bouwen we een enorme database op van verschillende trajecten en verhalen in hoe je jezelf kunt helen. De tweede vraag is dat je jouw kennis en ervaring ook één op één gaat doorgeven aan degenen die bereid zijn naar je te luisteren of die om je kennis en ervaring vragen. Dat je jezelf dus vanaf de start van het traject ondernemer gaat noemen.

Hoe beginnen we?

Ik geef je de garantie dat ik je begeleid tot je mij niet meer nodig hebt. En dat ik dienstbaar zal blijven aan waar jouw proces om vraagt. Als jij hier een volledige “ja” bij voelt dan ga ik graag een uitgebreid intakegesprek met je aan waarin we samen gaan ‘voelen’ of dit echt is wat je wilt en wat je aankunt. Ik ga dit traject niet met je aan als ik niet volledig de overtuiging heb dat je dit kunt en wilt.

Daarna is mijn vervolgvraag aan jou om jouw belofte aan de liefde voor jezelf vast te leggen in een brief. Als officiële start van jouw traject en een schriftelijke verklaring van jou waarin je aangeeft dat je volledig je hart wil volgen en dat je de liefde aanneemt als jouw werkgever om jou te laten zien wat jij te doen hebt op onze prachtige aarde.

Niet voor iedereen

Soldier of Love worden is niet voor iedereen. Het gaat van je vragen om heel veel los te laten, zo niet alles. Sommige van onze aangeleerde patronen zijn zo zeer met jezelf verbonden dat het loslaten ervan kan voelen als een stervensproces. De gevoelens die daarbij komen gun ik niemand. En iedereen. Omdat wat je er voor terug krijgt wel de moeite waard is. Jouw droom heb je, omdat je het in je hebt om die droom waar te maken. Je hoeft dat niet alleen te doen.