• Wil jij ruimte geven aan de magie van de liefde?
  • Wil jij echt volledig je hart volgen?
  • Wil jij de balans in je mannelijke en je vrouwelijke energie herstellen?
  • Wil jij alles aangaan en loslaten wat niet echt van jou is?
  • Wil jij volledig gaan doen wat je te doen hebt?
  • Wil jij je volledig te laten sturen door liefde?
  • Wil jij niet meer bang zijn om geen geld meer te hebben?
  • Wil jij volledig zelf de verantwoordelijkheid nemen om te gaan voelen wat je nodig hebt?

Als soldier of love beloof jij jezelf om je niet meer door angst te laten leiden, maar de liefde aan te nemen als jouw werkgever. Wat jij te doen hebt heeft jouw ziel al voor jou bepaald voordat je naar deze aarde kwam. Met mijn Soldier of Love programma blijf ik naast je staan tot jij het punt hebt bereikt waarop jouw persoonlijke leerproces de inspiratie wordt voor anderen en je zo jouw kennis kunt delen in de vorm die bij jou past.

Geld en liefde heb je alletwee nodig om vanuit overvloed jouw talent te delen met anderen. En tegelijkertijd is hoe jij geleerd hebt om te gaan met geld en liefde vaak wat angst in je leven heeft gebracht. Zowel geld als liefde kan pas in volledige vrijheid naar je toestromen als jij jouw relatie met geld en liefde volledig hebt geheeld. Dat is waar ik jou in begeleid. Waar jij het meest bang voor bent dat mag je gaan onderzoeken om jezelf te leren dat je er niet bang meer voor hoeft te zijn.

Praktisch

Hoe we de begeleiding invullen is geheel afhankelijk van wat jij nodig hebt. Wat dat is dat ontdekken we samen:  bellend, skypend, mailend of in één op één gesprekken, het kan allemaal. Ik ben daarin volledig dienstbaar aan jouw proces. De duur van jouw traject zal voornamelijk van jouw eigen proces afhangen. Mijn eigen traject van bewust niks doen en maar laten ontstaan wat er mag ontstaan is een jaar geweest. Hoe lang jij nodig hebt dat weet niemand. Dus dat ervaren we vanzelf.

Geld

Ik heb genoeg vertrouwen in de kracht van liefde om jou die begeleiding gratis te kunnen geven. Ik vraag er van jou als kandidaat geen geld voor. Wel vraag ik er een aantal andere dingen voor terug. En de eerste is dat je gaat schrijven of op een andere manier gaat delen over jouw helingsproces, als inspiratie voor anderen. Op die manier bouwen we een enorme database op van verschillende trajecten in traumaheling. De tweede vraag is dat je jouw kennis en ervaring ook persoonlijk gaat doorgeven aan degenen die bereid zijn naar je te luisteren. Dat hoef je niet gratis te doen.

Ben je bereid dit aan te gaan?

Ik geef je de garantie dat ik je begeleid tot je mij als coach niet meer nodig hebt. En dat ik dienstbaar zal blijven aan waar jouw proces om vraagt. Als jij hier een volledige “ja” bij voelt dan ga ik graag een uitgebreid intakegesprek met je aan waarin we samen gaan ‘voelen’ of dit echt is wat je wilt en aankunt. Daarna is mijn vervolgvraag aan jou om jouw belofte aan de liefde voor jezelf vast te leggen in een brief. Als officiële verklaring van jou waarin je aangeeft dat je volledig je hart wil volgen en dat je de liefde aanneemt als jouw werkgever om jou te laten zien wat jij te doen hebt op deze aarde.

Geraakt of heb je nog vragen? Bel me of laat je gegevens achter, dan neem ik contact met je op.

 

Volledig werken en leven vanuit een overvloed aan liefde.