Soldiers of Love zijn productmanagers. Mensen die ergens last van hebben (gehad) en die bereid zijn (geweest) om hun persoonlijke kennis over trauma en geheimen serieus te nemen door ze te delen met anderen. Zodat we van elkaar kunnen leren hoe het is om met trauma, geheimen en angsten om te gaan. En dat we elkaar kunnen leren dat het erover kunnen hebben, merken dat je geheim geen geheim meer is, een grote stap is in opnieuw de verbinding kunnen maken met anderen.

Soldiers of Love zijn ook mensen die weten wat ze willen. Mensen die nieuwsgierig zijn, die willen leren en ontdekken. Mensen die een droom hebben en die bereid zijn daarvoor dingen te doen, uit te spreken, te schrijven, te spelen of te experimenteren. Mensen die willen afleren om bang te zijn en mensen die snappen dat je iets alleen maar bereikt als je net zo lang blijft zoeken naar de oplossing tot het lukt. En dat je dat op een speelse manier wilt kunnen doen. Ontdaan van alle frustratie.

Die productmanagers zijn de mensen die ik begeleid. Mensen bij wie iemands persoonlijke helingsproces leidend is voor de invulling van die begeleiding. Mijn productmanagers zijn mensen die goed zijn in communiceren en goed in staat zijn om zelf aan te geven wat ze nodig hebben zodat de energie bij hen weer gaat stromen. Herken jij jezelf hierin? Lees dan vooral even verder over hoe het praktisch werkt.

Praktisch

Ik ben voor jou vooral een sparringpartner waarmee je kunt delen waar je tegenaan loopt en waarin veiligheid en ontspanning terugvinden steeds het doel is. Het kan zijn dat we met geplande afspraken werken, maar het kan ook heel goed zijn dat het voor jou beter werkt om ‘in het moment’ af te spreken. Vorm en inhoud ontdekken we  samen: ik ben daarin volledig dienstbaar aan jouw proces. Daarmee is ook de duur van jouw traject van tevoren niet in te schatten. Iedereen is anders, iedereen heeft zijn eigen verhaal en ieder heeft zijn eigen pad te lopen. Mijn begeleiding richting jou is daarmee ook volledig individueel. Daarnaast is er de mogelijkheid om op de wekelijkse ‘Ask me anything’ avond andere ‘Soldiers’ te ontmoeten.

Geld

Ik heb genoeg vertrouwen in de kracht van liefde om jou die begeleiding gratis te kunnen geven. Ik vraag er van jou als kandidaat geen geld voor. Wel vraag ik er een aantal andere dingen voor terug. En de eerste is dat je een eigen website gaat starten en gaat schrijven over jouw helingsproces, om zo een inspiratiebron te voor anderen te zijn. De tweede vraag is dat je jouw kennis en ervaring ook één op één gaat doorgeven aan degenen die bereid zijn naar je te luisteren of die om je kennis en ervaring vragen.

Niet voor iedereen

Soldier of Love worden is niet voor iedereen. Het gaat van je vragen om heel veel los te laten, zo niet alles. Je maakt de stap om jezelf volledig dienstbaar te maken aan wat de liefde van je vraagt. Sommige van onze aangeleerde patronen zijn zo zeer met jezelf verbonden dat het loslaten ervan kan voelen als een stervensproces. De gevoelens die ik daarbij zelf heb ervaren gun ik niemand anders. En tegelijkertijd ook iedereen. Omdat wat je ervoor terugkrijgt aan liefde, plezier en energie in alles wat je doet het volledig waar is.