Als Soldier of Love beloof jij jezelf om je niet meer door angst te laten leiden, maar de liefde aan te nemen als jouw werkgever. Wat jij te doen hebt heeft jouw ziel al voor jou bepaald voordat je naar deze aarde kwam. Met mijn Soldier of Love programma blijf ik naast je staan tot jij volledig hebt geleerd om naar de stam van je intuïtie te luisteren en jouw persoonlijke leerproces om hebt gezet in inspiratie voor anderen op de manier die volledig bij jouw wensen past.

Geld en liefde heb je alletwee nodig om vanuit overvloed jouw talent te delen met anderen. En tegelijkertijd is hoe jij geleerd hebt om te gaan met geld en liefde vaak wat angst in je leven heeft gebracht. Zowel geld als liefde kan pas in volledige vrijheid naar je toestromen als jij jouw relatie met geld en liefde volledig hebt geheeld. Waar jij het meest bang voor bent dat mag je gaan onderzoeken om jezelf te leren dat je er niet bang meer voor hoeft te zijn.

Praktisch

Hoe we de begeleiding invullen is geheel afhankelijk van wat jij nodig hebt. Vorm en inhoud ontdekken we samen: ik ben daarin volledig dienstbaar aan jouw proces. Daarmee is ook de duur van jouw traject van tevoren niet in te schatten. Iedereen is anders, iedereen heeft zijn eigen verhaal en ieder heeft zijn eigen pad te lopen. En dus is ook mijn begeleiding individueel.

Geld

Ik heb genoeg vertrouwen in de kracht van liefde om jou die begeleiding gratis te kunnen geven. Ik vraag er van jou als kandidaat geen geld voor. Wel vraag ik er een aantal andere dingen voor terug. En de eerste is dat je gaat schrijven of op een andere manier gaat delen over jouw helingsproces, als inspiratie voor anderen. Op die manier bouwen we een enorme database op van verschillende trajecten in traumaheling. De tweede vraag is dat je jouw kennis en ervaring ook persoonlijk gaat doorgeven aan degenen die bereid zijn naar je te luisteren of die om je kennis en ervaring vragen.

Ik ben dienstbaar aan waar jouw proces om vraagt

Ik geef je de garantie dat ik je begeleid tot je mij niet meer nodig hebt. En dat ik dienstbaar zal blijven aan waar jouw proces om vraagt. Als jij hier een volledige “ja” bij voelt dan ga ik graag een uitgebreid intakegesprek met je aan waarin we samen gaan ‘voelen’ of dit echt is wat je wilt en aankunt. ik ga dit traject niet met je aan als ik niet volledig de overtuiging heb dat je dit kunt en wilt.

Daarna is mijn vervolgvraag aan jou om jouw belofte aan de liefde voor jezelf vast te leggen in een brief. Als officiële start van jouw traject en een schriftelijke verklaring van jou waarin je aangeeft dat je volledig je hart wil volgen en dat je de liefde aanneemt als jouw werkgever om jou te laten zien wat jij te doen hebt op deze aarde.

Niet voor iedereen

Soldier of Love worden is niet voor iedereen. Het gaat veel van je vragen, zo niet alles. Maar het is het wel waard. Jouw droom heb je niet voor niets, je hebt hem omdat je het kunt. Als er iets bij je geraakt is dat hier ‘ja’ tegen zegt of als je dingen wil weten, bel me of laat je gegevens achter. Ik kijk ernaar uit om met je te praten over wat jij wilt veranderen en wat je daar nog in tegenhoudt.

 

Volledig werken en leven vanuit een overvloed aan liefde.