Projecten Soldier of Love

Miss Behave is de titel van het boek dat ik te schrijven heb. En wat gaat over de simpele vraag wat liefde is. Maar waarvoor ik nog midden in een enorm writersblok zit omdat mijn verhaal over wat liefde voor mij is nog niet klaar is.

Met Soldier of Love ben ik een luisterend oor voor iedereen die een verhaal kwijt wil over seksualiteit, intimiteit, misbruik of wat voor vorm dan ook van onveilige hechting en een mening van iemand anders daarover wil horen. Iets dat meerdere vormen mag krijgen van 1 op 1 tot waar het allemaal mee begonnen is: de ‘terug naar je oorsprong reizen’ naar Zuid Afrika.

Met Soldier of Love wil ik ook een school starten, waarin we les kunnen gaan geven in persoonlijke groei met lessen in Human Design, hoe essentiele olien voor je kunnen werken (potions class!) en hoe je omgaat met paniek, onvermogen en boosheid en in ondernemersvaardigheden.

En met Soldier of Love wil ik dan ook nog een bank zijn voor mensen die die titel ook willen en die bereid zijn om echt al hun traumastukken te transformeren zodat je je tijdens dat proces niet druk hoeft te maken over geld.

Dan ligt er nog een concept klaar voor een changemanagementprogramma waarin we in een training met de naam Piece of Art mensen echt op een andere manier naar zichzelf en naar elkaar laten kijken. En waar we aanvullende mogelijkheden bieden voor mensen om echt open en eerlijk hun verhaal te vertellen.

Dan ligt er nog een concept voor heerlijke verkleedfeestjes en vakantieweken waarin ook weer de nadruk ligt op leren spelen met elkaar.

Mijn eigen Rivendell is de plek waar ik mag gaan wonen. Een plek met een groot huis en zo’n tien tiny houses in de ‘tuin’. Een plek met een moestuin, een zwemvijver, een eigen ruilwinkeltje en nog zoveel meer. De plek waar de ruimte staat waar we onze trainingen en feestjes kunnen geven. En waar ook een klein restaurantje is waar mensen overdag kunnen werken en waar we ‘s avond lekker met een groepje mensen kunnen koken.

Spelenderwijs en Durf te vragen zijn spellen die mensen helpen in hun persoonlijke groei waarvan ook het concept al klaarligt, maar ik wacht op de ingeving die ervoor zorgt dat ik ze ook kan laten produceren.

De bruine duif is een theaterconcept van, na een goeie voorbereiding, een uur lang spelen in een toneelstuk waar geen script voor is,. en dat we maken door te werken met wat er is. Iets wat ik elke maand een keer wil doen met degene waar ik het mee bedacht heb.

Alohomora is een app die ik wil laten ontwikkelen om mensen die hun verhaal kwijt willen in contact te brengen met mensen die juist blij worden van luisteren. Als dank aan Harry Potter en als figuurlijke manier om ergens een deur open te laten gaan als je daar behoefte aan hebt. En omdat dingen aan het toeval overlaten vaak het beste werkt in traumaheling. 😉

En mijn laatste project waarvan ik echt voel dat het er mag komen maar dat ik het niet zelf hoef te doen is Naked Earth. Een project dat ervoor gaat zorgen dat alle kleding die er op diverse plekken op de wereld gewoon als weggegooide vuilnisbergen liggen opgeruimd worden.

Aan ambitie geen gebrek. 😉 En meer dan genoeg om me de komende jaren niet meer te hoeven vervelen. En om voor ook heel veel leuke samenwerkingsverbanden mee te kunnen creëren!