Ontdekkingsreis in leiderschap

1 op 1 met mij werken aan leiderschap gaat in de vorm van een wandeling in het bos, maar dan wel met een blinddoek om. Waarbij de één de uitnodiging krijgt om te leiden en de ander mag volgen en we kunnen wisselen tussen die rollen om uit te vinden hoe jij leiden en volgen op je eigen manier kunt invullen zonder daarbij de verbinding te verliezen. Een oefening waar we zo’n twee uur mee bezig zullen zijn.

Een ontdekkingsreis in leiderschap wordt vooraf gegaan door een kennismakingsgesprek van twee uur om scherp te krijgen wat je hulpvraag precies is en waar je aan wil werken. En het wordt afgesloten met een evaluatiegesprek over welke verschillen je in je doen en laten ervaart na een blinddoek wandeling. Daarmee bestaat een ontdekkingsreis uit (minimaal) 5 gids/coachingsuren, verdeeld over drie afspraken.


Ben je nieuwsgierig geworden om te willen ervaren wat deze manier van oefenen met leiderschap je voor inzichten kan opleveren? Mijn tarief is 100 euro per uur en ik werk vanuit Hilversum of directe omgeving. Als je deze reis aan wilt gaan laat dan op mijn contactpagina je gegevens achter zodat we een afspraak kunnen maken, of bel me. Ik kijk ernaar uit om samen met je onderweg te zijn.