Mastermindgroep

Liefde is universeel. En liefde kent tegelijk ook vele verschijningsvormen. Ieder mens is uniek. En ieder mens is dus ook liefde in zijn of haar eigen vorm. Ontdekken hoe jij steeds meer jezelf kunt zijn is de vraag die in  deze groep centraal staat. Persoonlijke groei is een proces waarin we allemaal vooral aan het afleren zijn. Elke stap op die weg hebben we zelf te zetten, en in die reis kunnen we elkaar helpen met onze verschillende expertises en achtergronden.


Vorm

Deze mastermindgroep bestaat uit mensen die ik in de loop der tijd heb ontmoet en waarvan ik voel dat ze een bijzondere taak hebben gekregen. De komende jaren zullen veel oude trauma’s blootleggen zodat ze geheeld kunnen worden. De leden van mijn mastermindgroep hebben allemaal een eigen reis gemaakt in traumaverwerking of zijn daar nog mee bezig en helpen elkaar helen en beter worden. De mastermindgroep heeft een face to face vorm om elkaar te leren kennen en om iets dat er speelt samen uit te kunnen werken. Op een vaste avond is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en te werken met wat er is. Daarnaast zal de mastermindgroep ook een digitale vorm hebben, zodat we elkaar ook buiten de avondbijeenkomst kunnen vinden om iets te delen of te vragen.


Praktisch

De avonden zijn toegankelijk voor iedereen die zich kan vinden in de ideeën van Soldier of Love, en die bereid is om zelf de weg af te leggen van ontdekken wie je bent. Start van de avond is om 19.30 uur en rond 22.30 ronden we de avond af. Als je erbij  wil zijn stuur me dan even een whatsapp berichtje of een mailtje of bel me. De donderdagavond is hier de vaste avond voor. En ik ga de avonden organiseren zodra er vraag naar is.