Ben jij klaar voor radicale eerlijkheid? Wil jij vanaf nu andere keuzes maken? Draag jij een verhaal met je mee over intimiteit? En wil je jezelf daarvan bevrijden? Heb je een fetish waar je nog nooit met iemand over gepraat hebt?

Mijn taak in een gesprek met jou is om te zorgen dat jij je veilig voelt zodat je kunt blijven vertellen. Je mag het eng vinden, je mag erbij huilen, stilvallen of boos worden. Ik blijf bij je tot de angst verdwijnt.

Geef jezelf de vrijheid

Onze geheimen en angsten gaan vaak over ervaringen en gedrag dat met intimiteit en contact maken te maken heeft. Je opvoeding en de patronen die je daarin hebt aangeleerd hebben je gevormd. Hiermee heb je jezelf een manier aangeleerd om contact maken met anderen die je altijd veiligheid heeft gegeven, maar die nu niet meer bij je past. Je voelt dat je meer openheid wil en dat je klaar bent om los te laten wat je klein houdt. Je bent klaar voor volledige openheid over alles wat met intimiteit te maken heeft en je bent bereid om te gevolgen daarvan te accepteren.

Vertel je verhaal

De verantwoordelijkheid nemen voor wie je bent en jezelf volledig erkennen, met alles wat je voelt, ervaart en waar je naar verlangt is essentieel om iets te kunnen veranderen. Ik luister onbevooroordeeld naar wat jij hebt gemist hebt in liefde, intimiteit en relaties. Ik geef je daarmee de ervaring dat je iemand anders kunt vertrouwen en dat dat volkomen veilig voelt. Zodat je die radicale openheid daarna in alle contactmomenten met anderen kunt gaan toepassen.

Praktisch

Een gesprek duurt over gemiddeld 1 1/2 uur. De kosten van een gesprek zijn 200 euro per uur. Een telefonische kennismaking van maximaal 30 minuten is altijd volledig vrijblijvend en kosteloos. Schrik je van mijn uurtarief? Een afspraak met mij is een uitnodiging aan jou om het echt anders te gaan doen en volledig te kiezen voor openheid. Dat is een verandering die je in elke cel van je lijf mag voelen en ook in je portemonnee. Ik geef je een volledige niet-goed-geld-terug garantie voor het geval het gesprek je niet precies datgene oplevert wat je nodig hebt.