Een goed gesprek over intimiteit

Heeft een negatieve ervaring met intimiteit je vertrouwen beschadigd? Heeft het je afgeleerd dat jij een seksueel wezen mag zijn? En wil je daar vanaf door er een keer over te praten met iemand die zonder oordeel naar je kan luisteren? Ik heb vele verhalen gehoord over vreemdgaan, geheimen en verslaving. En ook voor het anders om kunnen gaan met een fetisj bied ik je graag een luisterend oor.


Ik ben graag je gesprekspartner waaraan je kwijt kunt wat intimiteitsproblemen met je doen. Hoe het je ondermijnt, hoeveel energie het kost om met de handrem aan te leven en hoe onzeker dat je maakt. Liefde laat ons soms onze lessen leren op manieren die ons ego niet altijd kan begrijpen. Ik ben graag degene voor je die die signalen en gevoelens vertaalt naar begrijpbare taal.


Als ik met je ga werken geef ik je de belofte dat je verstelt zult staan over wat jij mag doen als je de stap zet om je trauma’s en negatieve ervaringen te helen en om te zetten in talent. Je zult versteld staan over wat je kunt als je volledig je flow kunt volgen en als jij voor iemand anders volledig veilig kunt zijn. En je zult versteld staan hoe makkelijke liefde eigenlijk is als je het eenmaal doorhebt.


Gesprekken kunnen plaats vinden bij mij thuis in Weesp of ergens buiten. Het Naardermeer, het Diemerbos en Artis (op rustige dagen) zijn plekken waar ik je graag mee naartoe neem. Ook samen koken behoort tot de mogelijkheden als je tijdens een gesprek liever ook iets met je handen doet. Een gesprek met mij duurt gemiddeld 120 minuten en mijn tarief is 150 euro per uur.


Ik verwijs je graag door naar mijn contactpagina om je gegevens achter te laten zodat ik je kan terugbellen of me een mailtje te sturen met. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten, jouw magie de ruimte te geven en met je in gesprek te gaan!