Een open gesprek

Elke keer verbaast het me weer. Hoe verrast mensen zijn en wat er gebeurt als je ze de ruimte kunt geven om alles er te laten zijn. En dat precies mijn basis voor een open gesprek. Omdat ik het vermogen heb om aan alles ruimte te geven. Zodat het terug kan transformeren naar zijn originele vorm. Zodat de kramp het iets onder controle houden eraf mag.

Een open gesprek is een gesprek om elkaar steeds weer opnieuw te leren kennen. En om te ervaren hoe fijn het is als er nergens een oordeel op wordt gelegd. Als alles er mag zijn. En als alles in jou uitgenodigd wordt om aanwezig te zijn. In jouw originele vorm.

Een open gesprek is voor ons alletwee steeds weer een kennismaking met wie je nu bent. En is een ontdekkingsreis is wat kunnen we nu voor elkaar zijn. Een open gesprek is een gesprek waar de uitkomst niet van vaststaat. En waarin ik je graag uitnodig om jezelf eens te ervaren in het gezelschap van iemand die jou de uitnodiging geeft om helemaal jezelf te zijn.

Een open gesprek is tevens een gesprek waarin het aan jou is om te bepalen wat het je waard is in termen van geld en van wat je daarin kunt missen. Ik laat het daarom volledig aan jou om daar invulling aan te geven door je een open tikkie te sturen aan het eind van het gesprek. Laat jezelf zien. Laat je hart zien. Maak de keuze om iemand te vertrouwen. Met alles wat je nu wel of niet kunt zijn. Ik geef je er volledig de ruimte voor.