durf te vragen!

Vragen stellen kan best eng zijn. Vooral als je dat niet gewend bent. Je bent er misschien wel mee gestopt omdat je altijd nee als antwoord kreeg. Omdat je hebt aangeleerd dat je maar lastig was met je nieuwsgierigheid. Terwijl de waarheid is dat je nee te horen kreeg om omdat de vragen die je stelde over een gebied gingen wat niet veilig was om te bespreken voor degene aan wie je die vraag stelde.

Niet durven vragen daar heb je ook in liefdesrelatie(s) last van. Je vind het moeilijk om je partner uit te dagen. Daardoor blijf je hangen in je eigen ‘safe zone’. Maar die safe zone zorgt er wel voor dat het niet meer stroomt tussen jullie. En dat zorgt voor frustratie. Opnieuw oefenen met vragen stellen gaat ervoor zorgen dat je ook fysiek weer meer durft te vragen. Waardoor de spark tussen jullie weer kan overspringen.

Ik geef je graag de gelegenheid om te oefenen met vragen stellen. Om je te laten ervaren dat je dat kunt. Dat je er weliswaar kwetsbare stukken mee kunt raken, maar dat de keuze maken om daar gewoon mee te zijn er juist voor zorgt dat je dichter naar elkaar toe groeit. Daarmee oefenen kan met mijn 100 ‘durf te vragen’ vragen. Maar je kunt me ook benaderen voor een 1 op 1 ‘durf te vragen’ sessie. Mijn tarief daarvoor is €100 per uur.