Durf te vragen!

Nabijheid is een vak waarin ik elke dag beter wordt. Het vermogen om met alles dat er kan gebeuren in een ontmoeting met iemand stabiel en dichtbij te blijven en te zorgen voor een ontspannen sfeer is een vaardigheid waar ik hard aan werk deze weken. Openheid kunnen geven ook een vaardigheid. Je niet meer willen verschuilen en toch nog de zoveelste vluchtweg kiezen is een pad dat ook ik maar al te goed ken. Het houdt ons veilig om dat te doen. En het is ook echt de bedoeling dat het zo gaat. Je hoeft echt de dingen pas aan te gaan als je echt niet meer anders kunt.

De mensen waar ik mee werk en ga werken zijn vaak mensen met een groot geheim. Of met een groot verlangen om iets te mogen zijn waarvoor je jezelf nu nog niet de ruimte kunt geven. Misschien wil je als man heel graag een keer in vrouwenkleding. Maar durf je alleen die stap niet te zetten en voelt het risico nu nog te groot. Ik ga tzt graag met je mee om een middagje te shoppen en je het ene na het andere pashokje in te duwen. Ik ben in die afspraak graag degene die jou de veiligheid en de ruimte geeft om dat te kunnen.

Misschien heb je net zoals vele mannen een enorme fetisch voor voeten en hoge hakken. Ik ben echt steeds weer verbaasd als ik de getallen zie over wat een wereld er schuil gaat achter alleen al de voetliefhebbers. En misschien wil ook jij dat geheim niet meer en zoek je naar een manier om dat geheim geen geheim meer te laten zijn. Dan ga ik graag met je aan de slag om met oefeningen en gesprekken jou onder andere te laten ervaren dat de meeste vrouwen het alleen maar heel fijn vinden om met een oprecht compliment te horen dat ze mooie voeten hebben.

Ik ben best wel een gek wijf dat ik zulke dingen leuk vind. Ik vind het leuk om op het randje te balanceren van wat er kan en niet kan. Juist omdat daar voor mij juist daar de scheidingslijn zo kraakhelder is. Ik heb nog de nodige uitdagingen voor de boeg voordat ik bovenstaande beloftes waar kan maken. En daar is geld er eentje van. Ik heb gisteren mijn tarieven verhoogd. Naar een bedrag waarvan ik voel dat ik dat waard ben en dat ik daarheen kan groeien. Tegelijk vraagt mijn bankrekening nu om een creatieve actie.

En dat is deze: ben jij iemand die in mijn doelgroep valt? Mis jij speelruimte? Zijn er binnen jouw leven op het gebied van intimiteit en relaties issues waarvan je voelt dat je daar eigenlijk een keer hulp voor zou moeten inschakelen, waarvoor je een keer de mening van iemand anders zou willen horen. Maar waarvoor je jezelf ook nog even de vrijheid geeft om te vluchten? Of is er een andere reden waarom jij een keer met mij zou willen werken, maar voel je dat dat nu nog te vroeg is? Dan kan dit een mooi moment zijn om elkaar toch al wel te kunnen helpen.

Ik nodig je graag uit om met mij nu de een afspraak te maken dat je in de toekomst graag een keer met mij wil werken. En die je concreet maakt door aan mij nu een bedrag over te maken van 100 euro. Waarmee je nu dus een workshop/gesprek bij mij afneemt voor een tijdstip ergens in de komende zes maanden. Die 100 euro is een bedrag dat veel lager is dan wat je over een paar weken of maanden bij me kwijt bent. Das de ruimte die ik jou nu kan geven. Jij zet een behoorlijke stap in je persoonlijke groei door aan jezelf aan te geven dat je bereid bent om in je eigen groei te investeren. En je geeft mij de ruimte om zonder zorgen door te kunnen groeien en er na mijn verjaardag (11-11- 2022) volledig voor jou te kunnen zijn.