De Soldier of Love bank

Voor duurzaamheid is veel geld beschikbaar. De miljoenen die er door de overheid in de industrie gepompt worden om onze economie duurzamer te maken staan in schril contrast met vele lichtwerkers die op een hele andere manier aan duurzaamheid werken en soms moeite hebben (gehad) om geld te genereren voor hun plannen.


Voor je hart volgen zijn helemaal geen financiële regelingen, terwijl onze economie schreeuwt om mensen die daar wel toe bereid zijn. Onze economie vraagt om oplossingen voor problemen die nergens beschreven staan en die onze intuïtie ons heeft in te geven. Iets waar we alleen bij kunnen als we onze trauma’s leren helen, als we de controle leren loslaten en we het dier in ons meer de ruimte geven. Iets waarin ik verandering aanbreng door mijn eigen bank te beginnen.


De mensen waar ik binnen SOL mee werk zijn de changemanagers van morgen. Het zijn degenen die het aan woord veiligheid een nieuwe betekenis geven. En die daarvoor hard aan zichzelf hebben gewerkt en soms grote offers hebben gebracht om los te komen van hun trauma’s. Voorwaarde die ik stel aan iemand financieel steunen is dat ik dat bij je zie. Dat ik zie dat je alle stappen zet die je kunt zetten om jezelf te helen en dat je jouw kennis en ervaring deelt om anderen op een leuke manier te helpen helen van hun traumastukken.


Traumaheling biedt een enorme blue ocean aan mogelijkheden en is een gebied waar zoveel winst te behalen valt in beter voor onze aarde, voor onszelf en voor anderen zorgen. Ik ga graag in gesprek met mensen die geld nodig hebben voor hun plannen als ook naar donaties van mensen die het belang zien van de weg van je hart volgen.