De Soldier of Love bank

Voor duurzaamheid is veel geld beschikbaar. De miljoenen die er door de overheid in de industrie gepompt worden om onze economie duurzamer te maken staan in schril contrast met vele lichtwerkers die net als ik geregeld moeite hebben (gehad) om de financiële eindjes aan elkaar te knopen.

Omdat je proces alle aandacht vraagt. Omdat je moeite hebt met het begrip geld doordat er zoveel negatieve energie op zit. Voor je hart volgen zijn helemaal geen financiële regelingen, terwijl onze economie schreeuwt om mensen die daar wel toe bereid zijn. Best gek eigenlijk. En iets waarin ik verandering aanbreng door mijn eigen ‘bank’ te beginnen.


Onze economie vraagt om een transformatie naar een economie van minder. Een veranderingen die vraagt om oplossingen voor problemen die nergens beschreven staan en die onze intuïtie ons heeft in te geven. Onze economie vraagt om oplossingen die uit ons buikgevoel komen. Iets waar we alleen bij kunnen als we onze trauma’s leren helen, de controle loslaten en we het dier in ons meer de ruimte kunnen geven.

De mensen waar ik binnen mijn SOL school mee werk zijn de changemanagers van morgen. Zij zijn degenen die voor veranderingen gaan zorgen. En die nu in een deel van hun leven belanden dat hen laat zien welke traumastukken er nog geheeld mogen worden vooral doordat ze, bevrijd van beperkende gedachten, volledig hun hart kunnen volgen en kunnen doen waarvoor ze hier zijn.


Voorwaarde die ik stel aan iemand financieel steunen is dat ik een klik met iemand voel, dat iemand een duidelijke droom heeft die een duidelijke positieve impact heeft op hoe we me onze aarde omgaan, dat iemand mijn mede soldaat wordt en bereid is om onder die naam te gaan communiceren.

Ik ben op zoek naar mensen die geloven in de weg van je hart volgen en die mijn initiatief willen steunen door een donatie te doen. Als jij daar een ja bij voelt neem dan even contact met me op: 0650437841 of petra@soldieroflove.nl