Soldiers of Love zijn de beste van de klas als het gaat om persoonlijke ontwikkeling. Ze stellen hun eigen talent volledig in dienst van de liefde. Hun kennis en kunde is van onschatbare waarde voor mensen en organisaties die vastlopen in het veranderingsproces waar deze tijd om vraagt. Het geven van meer ruimte en verantwoordelijkheid aan mensen om volledig van hun talent gebruik te maken en vanuit hun hart te leven is het vraagstuk waarin Soldiers of Love mensen en organisaties kunnen assisteren.

Waarom laat ik mensen niet zelf betalen?

Wat ik van de kandidaten vraag die ik begeleid is niet in geld uit te drukken. Dat is de bereidheid om hun diepste trauma’s aan te gaan en los te laten. Ik weet uit eigen ervaring hoeveel dat van je vraagt. Wellicht heb jij er ook dingen van meegekregen door de blogs en berichten op social media die ik heb gedeeld. Jezelf vrijmaken van je diepste trauma’s is geen makkelijk proces. Daar nog een keer een factuur overheen sturen voelt als totaal ongepast.

Wat heb ik nodig?

Om één kandidaat 12 maanden lang te begeleiden heb ik 2400 euro nodig. Het geld dat je als sponsor doneert wordt rechtstreeks uitgegeven aan coachingsuren van één specifieke kandiaat gedurende een jaar. Ik kan maximaal 20 mensen per jaar helpen.

Wat krijg je ervoor terug?

Als jij bereid bent om het coachingstraject van een kandidaat voor de periode van een jaar te doneren, dan dan vraag ik aan die kandidaat om hun ervaring, hun kennis en kunde over hun proces ook op een persoonlijk level te delen met jou als mens of met jullie als organisatie. Deze koppeling is voor de duur van een jaar. De manier waarop jullie invulling geven aan die samenwerking is volledig vrij in te vullen, zolang jullie er beiden een volledige “ja” bij voelen.

Wat vraag ik van de kandidaat?

Ik vraag  om een hele een definitieve keuze van de kandidaten als ze dit traject aan willen gaan. De deelnemers leggen zich bij de start van hun traject vast in een verklaring aan henzelf en de liefde. Een verklaring die zij zelf schrijven. Daarin kiezen ze ervoor om een proces aan te gaan waar in ze afscheid nemen van alles wat niet meer bij hen past. Ik vraag van de deelnemers ook om hun proces bij te houden door erover te schrijven en die content te delen via de website en via social media. Om zo nog meer kennis openbaar beschikbaar te maken over jezelf bevrijden van alles wat je klein houdt.

Wat krijgen kandidaten ervoor terug?

Wat ik kandidaten er persoonlijk voor terug geef is de belofte dat ik volledig dienstbaar en beschikbaar zal blijven aan hun proces tot het klaar is, tot het moment dat zij volledig hun flow gevonden hebben en klaar zijn om hun persoonlijke kennis zelf weer te gaan delen. En de belofte vanuit het diepste van mijn hart dat ik iemand dit proces alleen laat aangaan als ik volledig voel dat iemand het aankan en er klaar voor is.

Ik sta je graag persoonlijk te woord als je meer wilt weten.

 

Petra Feddema, Soldier of Love

06-50437841

KvK nummer 65142411

Rekeningnummer NL60 ABNA 0547 0778 3  tnv De Verbindingsfabriek (rekeningnummer Soldier of Love volgt!)

I create a reality filled with love, joy and abundance