Soldiers of Love zijn de beste van de klas als het gaat om persoonlijke ontwikkeling. Ze stellen hun eigen talent volledig in dienst van de liefde. Hun kennis en kunde is van onschatbare waarde voor mensen en organisaties die vastlopen in het veranderingsproces waar deze tijd om vraagt: het geven van meer ruimte en verantwoordelijkheid aan mensen om volledig van hun talent gebruik te maken is het vraagstuk waarin Soldiers of Love mensen en organisaties kunnen assisteren.

Waarom laat ik mensen niet zelf betalen?

Wat ik van de kandidaten vraag die ik begeleid is niet in geld uit te drukken. Dat is de bereidheid om hun diepste trauma’s aan te gaan en los te laten. Ik weet uit eigen ervaring hoeveel dat van je vraagt.  Daar nog een keer een factuur overheen sturen voelt als totaal ongepast.

Wat heb ik nodig?

Ik hanteer een tarief van 200 euro per uur. Ervan uitgaande dat ik elke kandidaat maandelijks twee uur spreek heb ik om één kandidaat 12 maanden lang te begeleiden dan 4800 euro nodig.  Welk bedrag je doneert is geheel aan jou. Het geld dat je als sponsor doneert wordt rechtstreeks uitgegeven aan coachingsuren van één specifieke kandidaat gedurende een jaar. Ik kan op die manier 20 mensen per jaar helpen.

Wat krijg je ervoor terug?

De kandidaten die ik begeleid vraag ik om hun kennis en inzichten te delen met mensen en organisaties die daarvoor open staan. Afhankelijk van een vraagstuk dat jullie als organisatie of als individu hebben kunnen we altijd kijken of er een match te maken is met een van de mensen die ik begeleid. Zo leren kandidaten hun kennis en inzichten toe te passen in de praktijk en krijgen jullie als organisatie of als mens adviezen van de besten van de klas als het gaat om persoonlijke ontwikkeling en het onderwerp ‘ruimte geven aan je talent’.

Wat krijgen kandidaten ervoor terug?

Wat ik kandidaten er persoonlijk voor terug geef is de belofte dat ik volledig dienstbaar en beschikbaar zal blijven aan hun proces tot dat volledig is afgerond. Tot het moment dat zij volledig hun flow gevonden hebben en zij op een professionele manier hun kennis delen met mensen en organisaties op de manier die hen het beste past. Daarbij geef ik kandidaten de belofte dat ik iemand dit proces alleen laat aangaan als ik volledig voel dat iemand het aankan en er klaar voor is.


(Het aanvraagproces voor een zakelijke rekening loopt bij de Triodos bank, neem even persoonlijk contact met me op als je nu als iets wil overmaken).

 

I create a reality filled with love, joy and abundance