Soldiers of Love zijn de beste van de klas als het gaat om persoonlijke ontwikkeling. Ze stellen hun eigen talent volledig in dienst van de liefde. Hun kennis en kunde is van onschatbare waarde voor mensen en organisaties die vastlopen in het veranderingsproces waar deze tijd om vraagt: het geven van meer ruimte en verantwoordelijkheid aan mensen om volledig van hun talent gebruik te maken.

Waarom laat ik mensen niet betalen?

Wat ik van de kandidaten vraag die ik begeleid is niet in geld uit te drukken. Dat is de bereidheid om hun diepste trauma’s aan te gaan, los te laten en om te vormen tot liefde. En het vraagt om dienstbaar te willen zijn aan wat er van je gevraagd wordt. Ik weet uit eigen ervaring hoeveel dat van je vraagt en wat een enorm zwaar opleidingstraject dat is. Daar nog een keer een factuur overheen sturen voelt als totaal ongepast.

Wat doe ik met het geld wat ik ontvang?

Ik hanteer een tarief van 120 euro per uur. Een afspraak met een kandidaat duurt gemiddeld anderhalf uur. Korte gesprekjes tussendoor kunnen variëren van 10 tot 30 minuten. Hoe lang ik die kandidaat begeleid hangt volledig af van de invulling ervan. Omdat ik kandidaten begeleid tot   het moment dat ze volledig zelfstandig hun kennis en ervaring kunnen delen kan ik niet werken met vaste termijnen. Welk bedrag je doneert is uiteraard geheel aan jou. Mijn doel is om per jaar 10 soldiers of love te coachen, die op hun beurt dan zelf ook de keuze hebben om anderen te coachen in dit traject.

Wat krijg je ervoor terug?

De kandidaten die ik begeleid vraag ik om hun kennis en inzichten te delen met mensen en organisaties die daarvoor open staan. Afhankelijk van het vraagstuk dat zich aandient bij jou of bij jouw organisatie hebben kunnen we altijd kijken of er een match te maken is met één van de mensen die ik begeleid. Zo leren kandidaten hun kennis en inzichten toe te passen in de praktijk en krijgen jullie als organisatie of als mens adviezen van de besten van de klas als het gaat om persoonlijke ontwikkeling en het onderwerp ‘ruimte geven aan je talent’.

Wat krijgen kandidaten ervoor terug?

Wat ik kandidaten er persoonlijk voor terug geef is de belofte dat ik volledig dienstbaar en beschikbaar zal blijven aan hun proces tot dat volledig is afgerond. Tot het moment dat zij volledig hun flow gevonden hebben en zij op een professionele manier hun kennis delen met mensen en organisaties op de manier die hen het beste past. Daarbij geef ik kandidaten de belofte dat ik iemand dit proces alleen laat aangaan als ik volledig voel dat iemand het aankan en er klaar voor is.

Als je een donatie wil doen: NL62ABNA0547 0778 31 op naam van Soldier of Love.