Soldiers of Love zijn de beste van de klas als het gaat om persoonlijke ontwikkeling. Ze stellen hun eigen talent volledig in dienst van de liefde. Hun kennis en kunde is van onschatbare waarde voor mensen en organisaties die vastlopen in het veranderingsproces waar deze tijd om vraagt: het geven van meer ruimte en verantwoordelijkheid aan mensen om volledig van hun talent gebruik te maken. Om aan die vraag invulling te geven wil ik met Soldier of Love twee dingen doen:

Anderen opleiden tot Soldiers of Love

Wat ik van de kandidaten vraag die ik begeleid is niet in geld uit te drukken. Dat is de bereidheid om hun diepste trauma’s aan te gaan, los te laten en om te vormen tot liefde. En het vraagt om dienstbaar te willen zijn aan wat er van je gevraagd wordt. Ik weet uit eigen ervaring hoeveel dat van je vraagt en wat een enorm zwaar opleidingstraject dat is. Daar nog een keer een factuur overheen sturen voelt als totaal ongepast.

Wat ik kandidaten er persoonlijk voor terug geef is de belofte dat ik volledig dienstbaar en beschikbaar zal blijven aan hun proces tot dat volledig is afgerond. Tot het moment dat de cliënt volledig zijn of haar flow gevonden heeft en op een professionele manier zijn of haar kennis kan delen met mensen en organisaties. Daarbij geef ik kandidaten de belofte dat ik iemand dit proces alleen laat aangaan als ik volledig voel dat iemand het aankan en er klaar voor is.

Creëren van een woon en werkplek om een community te starten

Ik zie een plek voor me. Een groot huis met heel veel groen eromheen. Een plek voor anderen om te wonen en te werken. Een plek om elkaar te inspireren, om naartoe te kunnen als je wil dat er iemand even naar je luistert. Een plek om te wonen of tijdelijk te zijn als je dat nodig hebt. Een plek die ons de gelegenheid geeft om onze energie volledig te richten op het creëren van meer openheid en vertrouwen tussen mensen. Een aantal tiny houses in de tuinen eromheen, zodat we daar met z’n allen thuis kunnen zijn maar toch ieder genoeg ruimte voor zichzelf heeft. Een moestuin, een ruilwinkel, een mooie workshopzaal en een klein barretje om fijne feestjes te kunnen geven. Ook daar heb ik financiële middelen voor nodig. Als je meer informatie nodig hebt beantwoord ik uiteraard heel graag je vragen.

Bedrag