Bewust je huis opruimen

Vind jij het lastig om je huis op te ruimen? Wil je wel graag een opgeruimd huis,  maar weet je vaak niet waar te beginnen en stel je het dan steeds maar weer uit? Met als gevolg dat het dan een nog grotere bende wordt? Lukt het je niet om opruimen leuk te vinden? En wil je hulp bij zowel het opruimen zelf als ook in leren hoe jij wel kunt opruimen?

Ik vind jou helpen om je huis op te ruimen echt superleuk om te doen. Ten eerste omdat we dan lekker praktisch bezig zijn en ten tweede omdat je huis opruimen ook je hoofd opruimen is. En omdat je met je huis opruimen ruimte maakt voor nieuwe dingen. Voor dingen die bij jou passen en  waarin jij authentiek kunt zijn. Met je huis opruimen geef je jezelf letterlijk speelruimte.

Je huis opruimen leer je niet in één keer. Je leert het vooral door het steeds weer te willen doen en te willen ontdekken hoe jij het kunt. Als we samen aan de slag gaan, dan gaan we dus praktisch aan de slag. En daarnaast houden we ook aandacht voor ontdekken hoe jij het daarna zelf kunt. Uiteraard neem ik een aantal praktische tips mee die dat makkelijker maken.

Opruimen is een intensief proces om jezelf aan te leren waar ik graag de tijd voor neem. Je mag het lastig vinden om je puinhoop met iemand te delen. Maar je mag ook weten dat ik er blij van wordt als het ergens een puinhoop is, omdat het voor mij een uitnodiging is om aan de slag te kunnen en jou te helpen de essentie te scheiden van de rest. Ik kom graag een dagdeel (12:00 -16:00 uur) bij jou langs om met jouw puinhoop aan de slag te gaan. Ik vraag daar 200 euro voor.