Wil jij je seksleven verbeteren?

Als je beter wilt worden in spelen in de slaapkamer dan help ik je daar graag bij. Mijn manier om dat te doen is om met je te gaan oefenen met spelen door met je het bos in te gaan. De hei op. Of door naar het strand te gaan. En daar te gaan ontdekken hoe goed je bent in spelen met je kleren aan. Hoe goed je bent in iemand verrassen. Door een bepaalde route te kiezen, door de dingen op te merken die je ziet onderweg. Door de dingen die je zegt over wat je opvalt over jezelf of over de omgeving.

Als spelelement neem ik een blinddoek mee. Die mag je zelf omdoen en je mag ‘m ook bij mij omdoen. Een blinddoek is een prachtige tool om te meten hoe goed je bent in iemand volgen, in iemand de leiding geven en erop te vertrouwen dat diegene voor je zorgt en je daardoor stevig op je eigen benen staat. En het is een prachtige tool om te meten hoe goed je bent in een ander leiden. In keuzes maken voor jullie alletwee en de ander het gevoel geven dat je te vertrouwen bent en dat je goed voor die ander kunt zorgen zonder aan jezelf voorbij te gaan.

Maakt dit je nieuwsgierig en wil je persoonlijk ervaren wat deze manier van spelen voor je kan veranderen? Ik kan jouw kant opkomen om met je te werken in ‘jouw’ natuur en je bent ook welkom in mijn natuur. Mijn tarief voor deze ervaring is 250 euro (plus reiskosten als ik jouw kant op kom). Als je deze reis aan wilt gaan laat dan op mijn contactpagina je gegevens achter zodat we een afspraak kunnen maken, of bel me. Ik kijk ernaar uit om samen met je onderweg te zijn.