Wil jij, net als ik, meer openheid creëren tussen mensen? En lijkt het je een fijn idee om mensen om je heen te hebben die snappen waar jij doorheen gaat en hoe veel het soms van je vraagt om echt je talent te leven? Dan is dit een avond voor jou!

Om volledig jouw talent te leven heb je zowel je mannelijke als je vrouwelijke energie nodig. Je mannelijke energie om trouw te blijven aan jouw doelen en je vrouwelijke energie om te blijven bewegen. Jouw balans vinden tussen die twee en hoe uitdagingen die op je pad komen je daarbij helpen is de centrale vraag van elke avond.

Voor wie?

De avond is toegankelijk voor iedereen die het gevoel heeft iets te willen doen, iets te mogen veranderen in de manier waarop mensen met elkaar omgaan. Of je daar nu net in begint of dat je al jaren bezig bent maakt niet uit. Als je bereid bent om zelf de verantwoordelijkheid te nemen voor wat je voelt, te leren van een ander en je bereid bent om jezelf woordelijk bloot te geven ben je van harte welkom.

Stel jouw vraag

Tijdens deze praatavond gaan we in op alles wat we tegenkomen op onze weg naar heling. Hoe ga je om met alles wat je eng vind en wat je er nog van weerhoudt om de volgende stap te zetten. Welke zekerheden durf je nog niet los te laten en hoeveel vertrouwen heb jij in jouw pad en in jouw innerlijk weten dat het goedkomt? Of het voor jou nu gaat om je hart volgen in werk, in relaties of op beide gebieden, de dingen die we daarin tegenkomen zijn voor iedereen gelijk. De avond wordt gevuld met oefeningen, met gesprekken en er is volop ruimte om van elkaar te leren en elkaar te helpen.

Praktisch

De avond wordt geleid door mij (Petra Feddema) en vind plaats bij mij thuis in Weesp. De kosten voor deelname zijn 20 euro. Die kun je contant of met pin afrekenen. Start van de avond is om 20.00 uur en rond 22.30 ronden we de avond af. Er is plaats voor 8 deelnemers. Je kunt je definitief aanmelden door jezelf op aanwezig te zetten in het evenement op mijn facebookpagina of door me even een whatsappje te sturen.

 

Update: In verband met Corona heb ik het organiseren van deze avonden voorlopig even uitgesteld.